Congres Cross-over

Het LVSC congres 'Cross-over - Beweging in maatschappijbewust begeleiden' vindt plaats op woensdag 14 november bij de Nieuwe Buitensociëteit te Zwolle.

Het thema Cross-over staat voor de bereidheid om over te steken en de verbinding te zoeken met de ander, het andere en het onbekende. Hoe zijn we met elkaar verbonden en wat staat verbinding in de weg? Tijdens het LVSC-congres staan de verbindende en ontregelende factoren tussen mensen, verhalen en systemen centraal.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze dag neem je deel aan drie gevarieerde workshoprondes met interactieve, receptieve en actieve workshops en een interactief plenair gedeelte. De workshops belichten ieder een ander onderwerp dat raakt aan maatschappijbewust begeleiden, zoals: diversiteit, begeleiding van millennials, agressie, kwetsbaarheid, verschillen tussen generaties etc..

Nadat we in de workshops onze ‘cross-overs’ hebben gemaakt zal o.a. keynote Saniye Çelik in een interactieve lezing haar licht schijnen op de essentie en dilemma’s van diversiteit en inclusie. 

Op dit moment leggen we de laatste hand aan het programma. Vanaf 5 juni kun je jezelf aanmelden met leden- en vroegboekkorting!

Bekijk de flyer