LedenvoordeelEen greep uit de kortingen voor LVSC-leden:
 

Permanente Educatie

Regelmatig bieden aanbieders van permanente educatie LVSC-leden minimaal 10% korting. Kijk bij Permanente educatie voor een overzicht van de aanbieders. In het activiteitenoverzicht (filter op 'overig') vind je het actuele aanbod.

Congressen

Vakliteratuur

  • Tijdschrift voor Begeleidingskunde

Bij je LVSC-lidmaatschap ontvang je kosteloos het Tijdschrift voor Begeleidingskunde.

  • Tijdschrift voor Coaching

LVSC-leden ontvangen 25% korting op een abonnement op het Tijdschrift voor Coaching. Meer informatie of abonneren.

  • Tijdschrift M&O

Leden sluiten een abonnement af met 50% korting in het eerste abonnementsjaar en 30% korting in daaropvolgende abonnementsjaren. Gebruik voor korting deze link: 
Meer informatie of abonneren.

Verzekeringen

Kendall Mason (Verzekeringsarrangement)

Als extra service voor haar leden heeft het bestuur van LVSC in samenwerking met Kendall Mason een voordelig verzekeringsarrangement samengesteld. Dit arrangement biedt de leden de mogelijkheid om optimaal te kunnen profiteren van collectieve voordelen op relevante ondernemersverzekeringen zoals arbeidsongeschiktheid, beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid en ziektekosten. De korting op een arbeidsongeschiktheidsverzekering loopt op tot 30% en voor een ziektekostenverzekering loopt de korting op tot 17%. Ga naar Kendall Mason en vraag vrijblijvend een offerte op.

Opleidingen

  • Ashridge Postgraduate Certificate in Advanced Supervision
    Indien je je aanmeldt voor deze opleiding én als je in overleg met dr. Erik de Haan een onderwerp kiest dat relevant is voor LVSC, ontvang je 10% korting op de volledige inschrijvingskosten. Klik hier voor: informatie opleiding - prijs - artikelen en biografie van de begeleiders.

E-coaching

  • e-CoachPro

Leden van LVSC krijgen korting bij het afsluiten van een gebruikerslicentie op de online werkomgeving CoachCampus.nl van eCoachPro. CoachCampus is ontwikkeld speciaal om begeleidingstrajecten via internet te ondersteunen. Met de inzet van deze online omgeving is het mogelijk om oefeningen, opdrachten en documenten uit te wisselen. Daarnaast zijn er verschillende functies beschikbaar voor online communicatie, zoals dialoog, chat en SMS. CoachCampus kan ingezet worden binnen veel soorten begeleidingstrajecten (coaching, supervisie, intervisie, advisering). Meer informatie en aanmelden.

  • Emtbe.com

Emtbe.com levert producten voor het werken op afstand en is gericht op professionele ontwikkeling. Binnen een beveiligde web applicatie worden reflectietools zoals o.a. e-coaching, e-intervisie en e-supervisie gefaciliteerd. LVSC-leden krijgen korting als zij gebruik maken van deze webapplicaties. De applicatie is ingericht met verschillende methodes. Deze methodieken worden onder begeleiding gefaseerd doorlopen. Er is tevens een gestructureerd overzicht van lopende en afgesloten trajecten. Meer informatie en aanmelden.

Tags: 
Ledenvoordeel