LVSC

LVSC is de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching, dé beroepsvereniging voor professionals in de begeleidingskunde. De 2300 aangesloten leden zijn deskundige begeleiders van mens en werk. LVSC heeft kwaliteit, scholing en kennis & onderzoek hoog in het vaandel staan.

Tijdschrift voor Begeleidingskunde

LVSC is uitgever van het Tijdschrift voor Begeleidingskunde. Het vakblad legt de verbinding tussen praktijk en wetenschap en verschijnt vier keer per jaar. U kunt een abonnement afsluiten waarmee u óók toegang heeft tot de kennisbank. LVSC-leden ontvangen het blad gratis. Kennismaken? Vraag een gratis PROEFEXEMPLAAR aan.


Volg ons via:

 @LVSCeu        Groep LVSC        Pagina LVSC

Nieuwsbrief

Wilt u ééns per kwartaal op de hoogte worden gehouden van LVSC en TsvB-nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief:

LVSC voor opdrachtgevers
Bent u opdrachtgever en zoekt u een professioneel begeleider? U vindt begeleiders via "Zoek een begeleider" of door het plaatsten van een oproep in onze nieuwsbrief (mail naar info@lvsc.eu ).

Actueel

 • Individuele begeleiding in Top 3 leertrends

  20 juli 2016
  LVSC
  Type: nieuws
  Dit jaar werd er ten opzichte van vorig jaar al meer geleerd volgens zowel HR als de werknemers zelf. Dit en meer blijkt uit het jaarlijkse HRD Trends-onderzoek van NIDAP in samenwerking met Springest.
 • Vacature Hoofdredacteur en Redactielid TsvB

  30 juni 2016
  LVSC
  Type: nieuws
  Als initiatiefnemer en uitgever van het Tijdschrift voor Begeleidingskunde streeft LVSC naar een hoogstaand praktijkwetenschappelijk vakblad voor begeleiders van mens en organisatie. Vanwege het naderende afscheid van de hoofdredacteur en een redactielid zijn wij op zoek naar nieuwe versterking van de redactie.
 • Leraar als vriend, dirigent en hovenier?

  21 juni 2016
  LVSC
  Type: nieuws
  'Een inspirerende leraar biedt aantrekkelijke kennis en routes. Hij is een vriend, maar ook een dirigent, een hovenier die het tuintje van de leerling schoffelt.’
 • Model Evaluatieformulier Begeleidingstraject

  2 juni 2016
  LVSC
  Type: nieuws
  Als service bieden we onze leden nu een model evaluatieformulier begeleidingstraject.
 • Maak het mee..

  1 juni 2016
  LVSC
  Type: nieuws
  LVSC is dit jaar weer partner van het veranderevent Maak het mee.