LVSC

De Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching is met ruim 2100 leden dé beroepsvereniging voor Coaches, Supervisoren en andere professioneel begeleiders. Wat zij gemeen hebben? Door het stimuleren van het  "Leren leren" bij werknemers, binnen teams en in organisaties bevorderen zij de duurzame inzetbaarheid. Onze professioneel begeleiders richten zich op het op gang brengen en houden van effectieve leerprocessen. Bij LVSC vindt u meer dan 350 Registercoaches en 1550 geregistreerde Supervisoren. Vind een Coach of Supervisor via de knop 'Zoek een begeleider'.

Thema LVSC Congres bekend!
Op woensdag 14 november 2018 organiseert LVSC haar tweejaarlijkse congres met als thema: Cross-over - Beweging in maatschappijbewust begeleiden. We zijn tijdens dit congres te gast bij Hogeschool Windesheim te Zwolle. We werken hard aan een interactief en ervaringsgericht programma. Save the date en houd de nieuwsbrief in de gaten!

LVSC College met Rudy Vandamme
Op 7 december hield LVSC haar derde LVSC College met ruim 130 deelnemers. Dit keer ging de Belgische psycholoog en antropoloog Rudy Vandamme de dialoog aan over het thema 'Teams als hefboom voor transitie?'.

Scroll naar beneden voor een impressie.

Noteer het volgende LVSC College op 12 april  en 13 december 2018 vast in je agenda! 

TIJDSCHRIFT VOOR BEGELEIDINGSKUNDE

TsvB is het praktijkwetenschappelijke vakblad van LVSC dat prikkelt om te "Leren leren".

Meer informatie en  gratis proefexemplaarVolg ons en deel via:

@LVSCeu          Groep LVSC                  LVSC  
                                           Bedrijfspagina LVSC       

Nieuwsbrief
Maak een account aan en ontvang ieder kwartaal de LVSC-nieuwsbrief.

Actueel

 • Handhaving Wet DBA (Wet deregulering beoordeling arbeidsrelatie) opnieuw uitgesteld 

  19 februari 2018
  LVSC
  Type: nieuws
  De Belastingdienst heeft opnieuw de handhaving van de Wet DBA (Wet beoordeling arbeidsrelatie) uitgesteld en wel tot 1 juli 2018.  Door de invoering per mei 2016 van de Wet DBA zijn zowel opdrachtgever als opdrachtnemer (ZZP’er) verantwoordelijk voor de arbeidsrelatie die zij met elkaar aangaan. Om twijfel te voorkomen of er sprake is van een arbeidsrelatie kan gewerkt worden met een modelovereenkomst (voorheen werd gewerkt met de zgn. Verklaring Arbeidsrelatie VAR). Zolang er ..
 • Spreker LVSC college bekend!

  15 februari 2018
  LVSC
  Type: nieuws
  We zijn verheugd te melden dat prof. dr. Judith Semeijn, hoogleraar Duurzaam HRM, het LVSC college verzorgt op 12 april.
 • Hoe vind je een geschikte coach?

  8 februari 2018
  Overige
  Type: nieuws
  Deze week verscheen in intermediair online een artikel over hoe je een geschikte coach vindt. LVSC voorzitter Wardy Doosje werd geïnterviewd voor dit artikel
 • VVT-medewerker doet aan bijscholing als dit verplicht is

  1 februari 2018
  Overige
  Type: nieuws
  VVT-medewerkers doen vooral aan bijscholing als dit verplicht is, als de organisatie hen stimuleert of als ze hun baan dreigen te verliezen..
 • Magazine Samen op weg naar Duurzame Inzetbaarheid

  18 januari 2018
  LVSC
  Type: nieuws
  Het nieuwe magazine van het ministerie van SZW over duurzame inzetbaarheid is uit!