1 okt: Ledenavond Toekomstfilosofie (0,5 PE)

Organisator: 
lvsc
Locatie: Nijkerk
Begindatum: 
1 oktober 2019

LVSC is de afgelopen tijd in gesprek gegaan met verschillende partijen, zoals opleidingen, commissies (Derde domein en Competentieprofielen), de regio's en de markt om onze toekomstfilosofie voor een sterke en toekomstgerichte beroepsvereniging te schetsen en uit te werken. 

Graag ontmoeten wij je op 1 oktober tijdens de ledenavond in Nijkerk om in gesprek te gaan over de nieuwe toekomstfilosofie van LVSC.  Wij willen graag een beroepsvereniging zijn van, voor en door leden en vinden het belangrijk om jullie gedachten en ervaringen te horen om samen te bouwen aan een sterk en toekomstbestendig LVSC. 

Tijd en locatie
De locatie is vergader & congrescentrum De Schakel in Nijkerk. We starten de avond om 19.30 uur en het duurt tot 21.00 uur. 

Combineren met Ondernemersmiddag
Op dinsdag 1 oktober organiseren wij een Ondernemersmiddag voor leden op dezelfde locatie als de ledenavond. Deze middag duurt van 15.00 uur tot 19.15 uur. Tussen de workshoprondes door is er een informatiemarkt over ondernemen en kun je een broodje eten. Voor deze middag moet je apart inschrijven (zie agenda Ondernemersmiddag).

Aanmelden
Je bent van harte uitgenodigd voor onze ledenavond. Inschrijven kan via onderstaande knop en is mogelijk tot en met woensdag 25 september. 

 

 

Locatie

Vergader & congrescentrum De Schakel
Oranjelaan 10
3862 CX Nijkerk
Einddatum: 
1 oktober 2019
Begindatum: 
1 oktober 2019