4-daagse kerntraining Arbeidsparticipatie M.M.M. versterkt (6 PE)

Overige
Type: bijeenkomst

Vanaf 12 september wordt de vierdaagse kerntraining Arbeidsparticipatie: Mensen met Mogelijkheden versterkt gegeven. LVSC participeert in het project Mensen met Mogelijkheden. In het kader van dit project wordt deze kerntraining georganiseerd. De training is geaccrediteerd door LVSC met 6 PE punten en kunt u gebruiken voor uw herregistratie.

Stelt u zich eens voor: een wereld waarin mensen met een psychische kwetsbaarheid op hun talenten worden ingezet. Deze masterclass laat zien hoe u als werkgever of professional daarin een actieve bijdrage kunt leveren.

Tijdens deze vierdaagse training leert u hoe u mensen met een psychische kwetsbaarheid ondersteunt in het proces van arbeidsparticipatie. De training is gebaseerd op het succesvolle landelijke project ‘Mensen met Mogelijkheden' (MMM). Deelnemers zijn al bekend met het MMM-gedachtegoed, maar met deze aanvullende training ‒ ontwikkeld in nauwe samenwerking met MMM‒ kunnen zij zich kwalificeren tot erkend MMM-professional. Na afronding van de training bent u een volwaardig specialist op het gebied van arbeidsparticipatie van psychisch kwetsbare mensen.

Voor wie
Arbeidsdeskundigen, (loopbaan)coaches of re-integratieprofessionals, die al bekend zijn met het gedachtegoed van MMM, en zich bezighouden met de vraag hoe mensen met een psychische kwetsbaarheid het beste uit zichzelf kunnen halen.

Voor meer informatie en aanmelden gaat u naar de website van NSPOH.

Locatie

NSPOH
Churchilaan 11
3527 GV Utrecht
Einddatum: 
24 oktober 2017
Begindatum: 
12 september 2017