4-uurs workshop: De Roos van Leary als reflectiemodel bij supervisie en coaching (1 PE)

Organisator: 
noord
Locatie: Assen
(Start)datum: 
21 maart 2023

Op dinsdag 21 maart van 16.00 uur tot 21.00 uur organiseert LVSC regio Noord twee mooie workshops van elk vier uur. Tussen beide workshops in praten we bij onder het genot van soep en broodjes.

Deelnemers kunnen kiezen uit één van de twee workshops:
Workshop 1: Martine Talens gaat met ons aan de slag met Teamcoaching
Workshop 2: Johannes van der Schaaf leert ons de Roos van Leary in te zetten als reflectiemodel tijdens supervisie.

Programma:
15.30 tot 16.00 uur, inloop
16.00 tot 18.00 uur, 1e deel workshops
18.00 tot 19.00 uur, pauze met koud buffet, soep en broodjes
19.00 tot 21.00 uur, 2e deel workshops

Inhoud De Roos van Leary als reflectiemodel

Beïnvloeden, wie wil dat nou niet? Je wilt graag dat andere mensen luisteren naar wat jij te zeggen hebt en dat ze er ook wat mee doen: je wilt effect hebben. En daarnaast wil je er ook bij horen, het gevoel hebben dat je er mag zijn. Best lekker toch! Héél lekker!

De Roos van Leary is een model dat laat zien hoe beïnvloeden werkt. En... waarom het heel vaak niet werkt! En tot slot kun je ook nog leren wat je dán moet doen, zodat je de kans vergroot dat het wél weer werkt.
Denk je "dit lijkt mij wel wat" volg dan de workshop De Roos van Leary als reflectiemodel tijdens supervisie en coaching.

Tijdens deze workshop neem ik je mee in de Roos van Leary, van het ontdekken van de natuurlijke patronen tot het doorbreken hiervan. We gaan interactief aan de slag waarbij je de mogelijkheid krijgt om zelf te oefenen met het toepassen tijdens supervisie.

Je haalt het meest uit de workshop wanneer je van te voren nadenkt over een gesprek wat je hebt gevoerd met een collega, leidinggevende, ouder, partner, verkoper, supervisant, etc., waarvan je achteraf denkt: "Dit is anders gegaan dan ik zou willen!"

Even voorstellen: Johannes van der Schaaf

Ik ben Johannes van der Schaaf en werk sinds 2013 als Zorgcoach bij Philadelphia. Philadelphia biedt zorg aan mensen met een verstandelijk beperking en binnen het cluster intensieve zorg ondersteun ik, samen met 11 collega’s, de medewerkers op de werkvloer.

Dit doen we doormiddel van individuele coaching, teamcoaching, intervisie, Video Interactie Begeleiding, trainingen en scholingen. Met als doel om het werk zo op de cliënt en elkaar af te stemmen dat medewerkers iedere dag met plezier naar het werk gaan en cliënten iedere dag kunnen genieten van het leven.

Triple-C is hierbij het leidende gedachtengoed. Daarnaast geeft ik supervisie op NHL-Stenden en zo af en toe leef ik me uit tijdens een workshop Roos van Leary.

Aanmelden

Je bent van harte welkom bij de workshop De Roos van Leary! Je kunt je inschrijven via onderstaande knop. Er is plek voor 14 leden en vol is vol. Mocht je toch verhinderd zijn, schrijf je dan ook weer tijdig uit via de website zodat je geen plek bezet houdt. 

 

 

Locatie

Duurzaamheidscentrum Assen
Bosrand 1
9401 SL Assen
(Start)datum: 
21 maart 2023