4-uurs Workshop LVSC-Noord, Heerenveen (1 PE)

Regio: 
Noord
Type: bijeenkomst

De werkgroep LVSC regio Noord nodigt je van harte uit voor de 4 uurs-workshops op dinsdag 20 juni 2017. In ons streven om de leden een gevarieerd, leerzaam en inspirerend programma aan te bieden zijn we in onze beleving opnieuw geslaagd. We hebben dit keer gekozen uit een aantal toppers van afgelopen jaren!

Zo zal Jos Dolstra ons in haar workshop meenemen in een door haar ontwikkelde coach methodiek Body & Mind language (= vol) en zal Eeke Scheweer zijn kennis delen  over teamcoaching.  Tot slot zal Chris Bos ons vertellen over zijn gebruikte methodiek in mediation. Kortom, een aanbod waarin de workshopleiders, naast het delen van hun kennis, ons ook zullen uitnodigen om te oefenen, experimenteren en zelf te ervaren. Je bent van harte welkom!

Meer informatie over de inhoud van de workshops en over de workshopleiders kun je lezen op pdf: klik hier 

Programma
Zoals de naam van het evenement al doet vermoeden duurt iedere workshop 4 uur. De inloop is vanaf 15.30 uur. De start van de workshops is om 16.00 uur. Om 18.00 uur is er een koud buffet met broodjes en soep. En is er ruimte voor onderling contact. Daarna vervolg van de workshops van19.00 uur  tot 21.00 uur.

Geaccrediteerd door LVSC
De workshops zijn geaccrediteerd door de LVSC.  Na afloop ontvang je een bewijs van deelname  dat je kunt gebruiken in de herregistratieprocedure.
Je ontvangt voor de vier-uurs-workshop 1 PE-punt.

Aanmelden
Wil je meedoen meld je dan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk vóór 10 juni 2017 aan! Download het aanmeldingsformulier.  Vul hem in en mail hem naar noord@lvsc.eu Maak tegelijkertijd het verschuldigde bedrag over. Plaatsing bij de workshops gebeurt op volgorde van binnenkomst en na ontvangst van je betaling. Pas na betaling is je aanmelding definitief.

Verhindering
Ben je verhinderd, dan kan een collega je plek innemen. Het is handig als je ons dat bijtijds doorgeeft. Op de workshopdag kun je ons bereiken via mobiel en mail.

We zien je graag op 20 juni!

Namens de Werkgroep LVSC-Noord,

Annet Hogenesch en Jikke de Vries

Locatie

Heida Zathe
Rotstergaastweg 33
8445 PB Heerenveen
Einddatum: 
20 juni 2017
Begindatum: 
20 juni 2017
'Heida Zathe' een Friese stelpboerderij, gelegen aan de rand van Heerenveen-Zuid / Nieuweschoot, vlakbij ijsstadion Thialf. Voor een uitgebreide routebeschrijving: http://www.ots.nl/route.html