Als je ziet wat er te leren valt! (0,5 PE)

Organisator: 
Hoogland
Locatie: Hoogland
Begindatum: 
25 juni 2019

Kennismakingsavond Ontwikkelingskunde en bijbehorend bordspel

  • Vind je het leuk om op een onderzoekende manier kennis te maken met het leren en ontwikkelen in de toekomst?
  • Wil je onderzoeken wat ontwikkelingsgroepen kunnen betekenen in jouw organisatie?
  • Wil je ervaren wat het gebruik van dit bordspel doet met jou als begeleider of deelnemer?

Op deze avond kan je kennismaken met Ontwikkelingskunde én het bordspel dat we gebruiken om Ontwikkelingsgerichte Organisaties te begeleiden in het leren en ontwikkelen.

Tijd

Dinsdagavond 25 juni van 19.00 tot 22.00 uur.

Als je komt met een open vizier, een gebeurtenis vanuit de praktijk om te onderzoeken en een nieuwsgierige blik, kon het maar zo zijn dat je niet alleen in de vorm, maar ook wat betreft je inbreng weer een stap maakt … de nieuwe wereld in!

Over de spreker

Adrianne van Doorn is LVSC-geregistreerd Supervisor, Train-de-trainer, Creatief therapeut, Docent PAO Psychologie, Consultant en Agogisch werker. Ze noemt zichzelf het liefst Ontwikkelingskundige omdat ontwikkeling van mens en organisatie de synthese is die alles samensmelt. Naar aanleiding van de leergang ontwikkelingskunde en het bordspel dat gebruikt wordt in deze leergang, kreeg ze vanuit de regio veel nieuwsgierige vragen van supervisoren en coaches. Daarom zal ze op deze avond haar ervaring delen en jullie meenemen aan de hand van het methodisch model dat de basis legt.

PE en inschrijven

Het is een open LVSC avond waar je wel de gebruikelijk PE-punten voor krijgt maar waar heel nadrukkelijk ook ruimte is voor andere geïnteresseerden om aan te sluiten. Ben je geen lid en wil je deelnemen? Vraag dan een regiobijeenkomst voucher aan via info@lvsc.eu ter attentie van Anique Laanstra.

Deze avond zal ook op een andere dan de gebruikelijke LVSC regiobijeenkomsten locatie zijn! Je kan inschrijven t/m 24 juni 2019 via de knop inschrijven onderaan deze pagina.

 

 

Locatie

De Pastorie
Kerklaan 22
3828 EB Hoogland
Einddatum: 
25 juni 2019
Begindatum: 
25 juni 2019
Meer informatie over de locatie: https://www.katholiekamersfoort.nl/contact/