ALV en LVSC College Duurzame inzetbaarheid: zijn we de hype voorbij? (0.5 PE)

LVSC
Type: bijeenkomst

ALV en LVSC college: Duurzame inzetbaarheid: zijn we de hype voorbij?

Op donderdag 12 april a.s. vindt de ALV plaats. Aansluitend verzorgt prof. dr. Judith Semeijn, hoogleraar Duurzaam HRM (faculteit Management, Science & Technology van de Open Universiteit), het eerste LVSC College van dit jaar met als titel “Duurzame inzetbaarheid: zijn we de hype voorbij?”

Over Judith Semeijn

Judith Semeijn is sinds september 2015 bijzonder hoogleraar Strategisch HRM, in het bijzonder Loopbaanmanagement i.s.m. Noloc (de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en job coaches), en sinds het begin van dit jaar benoemd tot hoogleraar Duurzaam HRM aan de faculteit Management, Science & Technology (MST) van de Open Universiteit. Haar bijzondere interesse gaat uit naar duurzame inzetbaarheid van werkenden en hoe dit binnen het kader van duurzaam HRM en duurzamere business modellen vorm gegeven kan worden. De loopbaangedachte en de groei - en pardox mindset spelen daarin een belangrijke rol. Zij is tevens voorzitter van de vakgroep Organisatie bij MST en research fellow bij het Research Centrum voor Onderwijs & Arbeidsmarkt (ROA) aan de Universiteit van Maastricht.

Fotograaf: Chris Peeters.

Werkcollege

Gekozen is voor de vorm van een werkcollege, wat betekent dat naast haar lezing er volop ruimte is voor vragen en dialoog. Judith zal ingaan op de state-of-the-art kennis rondom duurzame inzetbaarheid en welke factoren naar haar idee cruciaal zijn voor de verdere doorontwikkeling daarvan. In het werkgedeelte van het College kunnen de leden aan de slag met een zgn. krachtenveldanalyse rondom eigen casuïstiek en wordt plenair afgesloten met dialoog rondom het vraagstuk hoe vanuit de eigen rol bijgedragen kan worden aan duurzame inzetbaarheid van werkenden.

Programma:
13.15: Inloop en Meet & greet
14.00: ALV
15.00: Pauze en inloop niet leden
15.30: LVSC college met Judith Semeijn en dialoog
17.00: Borrel
17.30: einde

Aanmelden (ook voor niet leden)
Wees verzekerd van een plek voor dit bijzondere college en schrijf je in voor de ALV en het LVSC college van 12 april.

Via onderstaande knop Inschrijven kun je aanmelden tot en met woensdag 11 april 13 uur.

We nodigen niet leden ook van harte uit om het LVSC college van Judith Semeijn (kosteloos) bij te wonen. Je kunt je aanmelden door een account aan te maken op de website en je vervolgens in te schrijven via onderstaande knop Inschrijven.

Locatie

Beatrixgebouw , Jaarbeurs
Jaarbeursplein 12
3521 AL Utrecht
Einddatum: 
12 april 2018
Begindatum: 
12 april 2018