ALV en LVSC college - Wat heb JIJ te (ver)tellen - onderzoek je eigen praktijk!

LVSC
Type: bijeenkomst

Wat heb JIJ te (ver)tellen? – Onderzoek je eigen praktijk! (0,5 PE)

Als coach of supervisor ben je een vragensteller. Als je klaar bent met je begeleidingsgesprek en het vragen stellen, wat vertel je dan? Wat vertel je anderen over je werk?

Als je anderen over je praktijk vertelt, wil je goed voor de dag komen en herkend worden in wat je doet en bent. Je werkt aan je PR! Door je eigen verhaal steeds beter vertellen werk je óók aan professionele ontwikkeling - van zowel je eigen verhaal als van ons vak!

Tijdens dit interactieve LVSC College onderzoekt Gertjan Schuiling samen met de deelnemers welke vragen je helpen om je eigen praktijk te onderzoeken en je verhaal scherp te krijgen. Waar is het jou echt om te doen?
Gertjan geeft voorbeelden van coaches die hun praktijk hebben onderzocht en daar met een sterker verhaal uit zijn gekomen. Wat goede vragen zijn om te pendelen tussen praktijk en theorie: afstand nemen en verrijkt weer terugkeren. 

TIP: Neem je intervisiegroep mee naar dit college en stel ter plekke samen een onderzoeksagenda op en krijg meer lijn in je leren als begeleider!

Over Gertjan Schuiling

Gertjan Schuiling adviseert, onderzoekt, schrijft en doceert. Hij werkt in een netwerk van mensen die er ook plezier in scheppen deze activiteiten te combineren. Bijvoorbeeld samen met lectoren in de vernieuwing van het hbo door praktijkgericht onderzoek. Of samen met adviseurs in de leergang ‘Actieonderzoek voor veranderaars’ aan de Vrije Universiteit. 

Zijn boek ‘De chemie van organisatieverandering’ kreeg de publieksprijs van de OOA in 2003 vanwege de open beschrijvingen van het eigen handelen. Internationaal publiceert hij over actieonderzoek. Hij werkte aan de UvA, Twynstra Gudde, Gist-brocades, DSM, HAN en VU Amsterdam. Op het moment werkt hij vanuit Thierry & Schuiling. 

Tijdens het LVSC-College zal ook de eerste LVSC-Scriptieprijs uitgereikt worden door de vakjury bestaande uit Piet Groen, Liesbeth Kool en Maartje de Vries. Meld je aan via onderstaande knop (ook voor niet-leden).
Lees meer over de scriptieprijs. 

PROGRAMMA

15.45 Meet & greet en inloop
16.30 Algemene Ledenvergadering
17.30 Pauze met broodje en soep en inloop niet-leden
18.00 LVSC College en uitreiking Scriptieprijs
19.30 Borrel 
20.00 Einde

GRATIS BOEK
Bij deelname ontvang je gratis het boek Coaching in context van Sijtze de Roos en Jikke de Ruiter.

Wilt u zich nog aanmelden? Mail dan uw naam voor donderdag 13 december 12.00 naar info@lvsc.eu.

Locatie

Jaarbeurs, Beatrixgebouw
Jaarbeursplein .
3521 AL Utrecht
Einddatum: 
13 december 2018
Begindatum: 
13 december 2018
Voor de route naar de Jaarbeurs kijk je op https://www.jaarbeurs.nl/Bereikbaarheid en kies dan voor Beatrixgebouw