Voorjaar ALV en LVSC college Ondernemerschap (0,5 PE)

Organisator: 
lvsc
Locatie: Utrecht
(Start)datum: 
11 mei 2022

Op woensdag 11 mei organiseren we onze voorjaar ALV met aansluitend het LVSC college. Alle leden ontvangen een maand van te voren een uitnodiging met de agenda. 

Programma:

16.00: Inloop

16.30: ALV

18.00: Koffie, thee en een broodje.

18.30: LVSC college

20.00: Einde

LVSC College: Netwerkspel Zakelijk vrienden maken met Jolanda Wicherson

Het thema voor de maanden mei t/m augustus is Ondernemerschap. Bij de keus voor het college hebben we rekening gehouden met dit thema. Deze keer wordt het een interactief college met het netwerkspel Zakelijk vrienden maken door Jolanda Wicherson.

Ben jij klaar voor:

  • Meer omzet
  • Of juist minder tijd investeren?
  • Resultaten boeken via social media
  • Het scheppen van orde in je bedrijfsvoering waardoor je minder rondjes loopt?

Is je antwoord op meerdere vragen “ja”? Speel dan mee met dit nieuwe zakelijke SPEL!

Waarom een spel?

Een spel verbindt, geeft inzicht en biedt een gezellige avond met een contreet thema.

Wat levert het op?

Zicht op de 8 stappen die noodzakelijk zijn om de marketing van je praktijk te verbeteren, om zo te komen tot meer klanten en meer omzet. Je leert je zwakste schakel kennen binnen je bedrijf, zodat je daarmee aan de slag kunt gaan om deze te verbeteren. Je gaat met minimaal twee concrete actiepunten op papier naar huis waar je aan kunt werken om je praktijk (verder) te laten groeien.

Voor deelname aan de ALV en het college samen ontvang je een half PE punt. 

Aanmelden

Je bent van harte uitgenodigd om je in te schrijven voor de ALV en het college via onderstaande knop. Je kunt je inschrijven tot uiterlijk donderdag 28 april. Mocht je toch verhinderd zijn, schrijf je dan tijdig (uiterlijk 4 mei) weer uit zodat we geen onnodige kosten maken voor locatie en catering. 

Over Jolanda Wicherson

Mijn naam is Jolanda Wicherson. Ruim 15 jaar succesvol ondernemer. Ik adviseer al jaren ondernemers met vraagstukken over hun (persoonlijke) groei, marketing en ondernemerschap. Daarnaast ben ik ook een ervaren trainer. Die combinatie geeft mij de bijzondere eigenschap dat ik creatieve en vooral ook praktische oplossingen kan bedenken voor allerhande ondernemersvraagstukken. Altijd vanuit het perspectief van groei en resultaat voor jouw bedrijf.

Al deze kennis heb ik samengebracht in dit unieke ondernemersspel dat op een weliswaar speelse manier serieuze, waardevolle ondernemersinzichten geeft.

In 2017 schreef ik het boek: Geef je bedrijf een Kickstart. Na afloop van het college kunnen leden het boek met korting aanschaffen. 

 

 

 

Locatie

Vergadercentrum Domstad
Koningsbergerstraat 9
3531 AJ Utrecht
(Start)datum: 
11 mei 2022