Basistraining Transactionele Analyse TA101 (3 PE)

Organisator: 
zwolle
Locatie: zwolle
Begindatum: 
26 augustus 2019

De TA101 is een tweedaagse introductie in de filosofie en theorie van TA met daarbij interactieve oefeningen, discussie en praktijkvoorbeelden. Dit is een kans om deze introductie te volgen waarbij richting en diepgang specifiek gemaakt is voor supervisoren en coaches. In de training wordt gebruik gemaakt van werkvormen uit forumtheater.

… ik wil weten hoe ik de DRAMADRIEHOEK kan gebruiken
…ik begrijp het verschil wel tussen interne beleving en gedrag, maar hoe teken ik dat in de EGOPOSITIES?
…op welke wijze kan ik de OK- CORRAL inzetten in mijn dagelijkse praktijk?

Deze termen komen uit de Transactionele Analyse (TA) een stroming in de humanistische psychologie die toepassing vindt in therapie, begeleiding, organisatiekunde en onderwijs. Een gecertificeerde training, die wereldwijd de TA101 wordt genoemd, geeft toegang tot verdere opleiding in TA. Aan het einde van een TA101 kunnen deelnemers:

  • Theorie van basisconcepten uit de TA beschrijven.
  • Beginnen met toepassen van deze concepten.
  • Interpersoonlijk gedrag en interne processen analyseren met behulp van TA.

Er worden concepten besproken die TA benadrukken als persoonlijkheidstheorie, als communicatiemodel, vanuit scripttheorie en hoe TA in te zetten als methodologie. De inhoud wordt toegespitst op inzet voor coaches en supervisoren.

Datum en tijd: maandag 26 augustus van 10.00 tot 17.00 en dinsdag 27 augustus van 9.00 tot 16.00

Over de trainster:
Beatrijs Dijkman is zelfstandig trainer, docent en coach in zwolle http://www.beatrijs.org. Na het afronden van een TA masteropleiding in Engeland is zij zich blijven ontwikkelen en accrediteren. Deze training is daar onderdeel van en wordt live gesuperviseerd door Matti Sannen, TSTA educational. 

Meer informatie en aanmelden
Aanmelding verloopt via de trainster via onderstaand inschrijfformulier. Bij haar is ook nadere informatie over de training te verkrijgen. De training wordt aangeboden voor een gereduceerd tarief. Koffie en thee kan gekocht worden aan de bar van ‘De Bolder’ en lunch gehaald bij het winkelcentrum nabij. 

Maximaal aantal deelnemers: 16. Inschrijving is definitief bij betaling. Zie voor het bankrekeningnummer de bevestigingsmail die je ontvangt na inschrijving.  Opbrengst: Europees certificaat TA101, deze geldt als 12 uur (3 PE) voor de beroepsregistratie. Unieke 2daagse training voor supervisoren en coaches.  De training is volgeboekt, dus inschrijving is niet meer mogelijk.  

 

 

Locatie

Multifunctioneel Centrum De Bolder (zaal De Zeehond)
Dobbe 29
8032JW zwolle
Einddatum: 
27 augustus 2019
Begindatum: 
26 augustus 2019
De Bolder ligt vlakbij de A28, afslag zwolle-Noord. Er is voldoende, gratis parkeergelegenheid. Ook met openbaar vervoer is De Bolder goed bereikbaar. Bus 4 richting Aa-landen stopt vlakbij. Telefoonnummer locatie: 038 453 9867.