Belevingswandeling (1 PE)

Organisator: 
noord-brabant
Locatie: Eindhoven
(Start)datum: 
8 juli 2022

Op 8 juli van 13 tot 17 uur organiseren we een belevingswandeling.

Tijdens deze zomer workshop wandelen we samen van stad naar park. Staan we stil, gaan we in gesprek, duiken we in de ervaring, spreken onze beleving aan.

We ontmoeten elkaar en starten om 13.00 uur. Staan stil bij enkele monumenten in de omgeving en wandelen vervolgens naar en door een park.

Gedurende de wandeling onderzoeken we de elementen vuur, water, lucht en aarde. We wisselen het gesprek af met ervaren en beleven. Daarvoor worden oefeningen aangereikt. In dit onderzoek streven we naar een stilstaan bij de kern van wie je bent in relatie tot je omgeving. Dit contact met jezelf en de ander is wat we aanspreken in begeleidingsvormen.

Zorg voor prettige loop en beweeg kleding waarbij je ook op de grond kunt zitten. Neem een flesje water mee voor onderweg. De bijeenkomst sluiten we gezamenlijk af met een hapje en een drankje om 17.00 uur.

Gorry Cleven (supervisor, leersupervisor en coach) zal jullie gids zijn. Gorry Cleven is leersupervisor, en (team)coach in een eigen praktijk en als project manager nascholing verbonden aan RINO Zuid.

Aanmelden 

Via onderstaande knop kun je inschrijven. Er is plek voor16 deelnemers en vol = vol. Mocht je toch verhinderd zijn, schrijf je dan weer uit via de website zodat je geen plek bezet houdt. 

 

 

 

Locatie

Portiersloge, buiten
Torenallee 1
5617 BA Eindhoven
(Start)datum: 
8 juli 2022