Bewogenheid in presentie (0,5 PE)

Organisator: 
den-haag
Locatie: den-haag
Begindatum: 
20 mei 2019

Op 20 mei organiseren wij de workshop “Bewogenheid in presentie” voor (Leer)supervisoren en coaches! Tijdens deze workshop staan we stil bij de vraag; Wat is de betekenis van de presentie benadering/theorie (Prof. dr. A.J. Baart), in onze samenleving, waarbij de actie, productie, resultaat en doelgerichtheid hoogtij vieren en de samenleving in zijn greep heeft? We gaan samen onderzoeken hoe condities te creëren voor presentie en bewogenheid, waarbij presentie benadering als ambacht beoefend en ervaren kan worden in supervisie en coaching.

De workshop wordt verzorgd door Fatma Kiymazaslan, Leersupervisor, Supervisor, Coach. Werkzaam vanuit haar praktijk “SCHIP voor professionele begeleiding” en biedt o.a. begeleiding aan medici. Ze is o.a. verbonden aan de faculteit voor Huisartsen Geneeskunde van VUMC en Erasmus MC. Tevens is ze verbonden aan de PAO als Leersupervisor. Fatma is lid en geregistreerd bij LVSC, NHG, Coaches voor Medici.                                                                                 
Tijd:19.00 tot 21.30 uur (Inloop 18.30 uur). Na afloop sluiten we af met een borrel!

Aanmelden
We ontmoeten je graag op maandag 20 mei. Via onderstaande knop Inschrijven kun je aanmelden voor de workshop. Er is plek voor maximaal 12 personen. Eigen bijdrage €10, voor LVSC leden. Voor niet leden €20,- Vooraf overmaken op rekeningnummer: NL 79 INGB 0005808995, LVSC Regio den-haag o.v.v. workshop “Bewogenheid in presentie”. Inschrijving op volgorde van aanmelding en is pas na betaling definitief.

Nadere info m.b.t. literatuur volgt na inschrijving!

 

 

Locatie

In Stock
Buitenhof 36
-2813 AH den-haag
Einddatum: 
20 mei 2019
Begindatum: 
20 mei 2019