Online Coach café The compassionate leader

Organisator: 
overige
Locatie:
(Start)datum: 
3 juni 2020

Ken je het concept van een Coach Café al? Het is een laagdrempelig initiatief waar coaches, HR-consultants, loopbaanbegeleiders, ... samenkomen tijdens een lezing waarbij een spreker een thema toelicht dat verbonden is aan persoonlijke groei. Er heerst een gemoedelijke sfeer en gelijkgezinden ontmoeten elkaar voor een babbel vooraf en achteraf. Het enige nadeel aan het Coach Café is dat je je dient te verplaatsen wat met het verkeer, dat vaak vastzit, geen sinecure is.

Met het Online Coach Café bieden we hierop een antwoord. Ook ideaal in tijden van social distancing!

Inhoud vijfde online Coach Café: ‘The compassionate leader' in coronatijden met Jan Vermeiren:
Jan Vermeiren is de oprichter van the Compassionate Leader en auteur van de boeken Let's Connect!, How To REALLY use LinkedIn en Life is a Game! Tijdens ons vijfde online Coach Café vertelt hij over zijn nieuwste boek 'The Compassionate Leader'. 

Zijn we in coronatijden milder geworden en moeten we terug streng zijn omdat er een crisis boven ons hoofd hangt (of juist omgekeerd)? Wat betekent 'compassion' binnen een professionele context? Is dit niet iets voor softies? Welke toegevoegde waarde brengt dit bij spanningen op het werk of met een cliënt?

Tijdens de break-out zoem je in op enkele vaak over het hoofd geziene voorwaarden om op je best te zijn als coach, leidinggevende of medewerker.

Het online Coach Café gaat door op woensdag 3 juni van 11 tot 12 uur. Er is plaats voor 100 deelnemers. Je deelname is in deze coronatijden gratis.

Registreren voor het online Coach Café:
Het is belangrijk dat je je op voorhand inschrijft voor het Online Coach Café via deze link

 

 

Locatie

online
(Start)datum: 
3 juni 2020