Coachen van mensen met perfectionisme? (0,5 PE) = VOL

Regio: 
Utrecht
Type: bijeenkomst

Op 28 maart vindt de regio workshop Coachen van mensen met perfectionisme plaats met Marcel Hendrickx. 

Hoe ontstaat perfectionisme, wat zijn de effecten op de gezondheid en het geluksgevoel? Wat is de relatie met burn-out en hoe kan het dat ook jongere mensen hier last van hebben?

Hoe compenseer je dat gedrag? Hoe kun je mensen met perfectionisme coachen? Marcel Hendrickx heeft zich hierin gespecialiseerd. Hij heeft zich ten doel gesteld om perfectionisme uit de wereld te helpen en ontwikkelde daartoe zijn OCP-methodiek om mensen te begeleiden bij het loslaten van dit patroon. Ondersteund door onderzoek aan de universiteit in Leuven blijken de resultaten positief. Marcel leidt mensen op tot perfectionismecoach. Er zijn er ondertussen meer dan 120 actief in Vlaanderen en Nederland. Hij schreef twee boeken over perfectionisme. Het eerste heeft als titel “Zeg me dat ik oké ben” – het tweede “Burn-out begint in de kleuterklas”. Op 28 maart mogen we hem welkom heten in de regio Utrecht om van en met hem te leren.

Meer informatie over de inhoud lees je hier. 

Plaats/tijd en kosten
De avond vindt plaats in: Huis in de Wijk, Utrecht op donderdag 28 maart 2019 van 19.00 tot 22.00 uur. Koffie/thee vanaf 18.30 uur. De kosten voor deze avond bedragen € 15,-.

Aanmelden; kan niet meer. De bijeenkomst is vol
Er is plaats voor 25 deelnemers. Je kunt je aanmelden via onderstaande knop Inschrijven. Graag tot ziens op 28 maart!

Helaas zijn de aanmeldingen zodanig, dat je je niet meer kunt aanmelden. Wel kun je via de mail aangeven, dat je graag op de wachtlijst wilt. Als er dan een plaats vrijkomt, kun jij die plaats innemen. 

Locatie

Huis in de Wijk
Professor Suringarlaan 1
3571 WH Utrecht
Einddatum: 
28 maart 2019
Begindatum: 
28 maart 2019