De impact van adem, stem & klank op je werkgeluk en je relaties (0,5 PE)

Organisator: 
amsterdam
Locatie: Amsterdam ZO
(Start)datum: 
15 november 2022

LVSC Regio Amsterdam organiseert de workshop De impact van adem, stem & klank op je werkgeluk en je relaties op 15 november.

Op een speelse manier gaan we ademhalings-, lichaamsgerichte- en stemoefeningen doen met elkaar, zowel met de hele groep als in 2-tallen. Je wordt hierbij professioneel en muzikaal begeleid. Door ademhaling- en klankoefeningen ontstaat vibratie in je lichaam waardoor stress loslaat. Door stemoefeningen te doen met elkaar ontstaat er een verbinding die dieper gaat dan door eindeloos met elkaar te praten.

Door ademhaling- en klankoefeningen ontstaat vibratie in je lichaam waardoor stress loslaat. Door stemoefeningen te doen met elkaar ontstaat er een verbinding die dieper gaat dan door eindeloos met elkaar te praten.

Stembevrijdingsoefeningen gaat over jezelf durven laten horen vanuit innerlijke kracht én kwetsbaarheid. Het gaat over ruimte innemen en staan voor wie je bent. Je leert je grenzen beter aan te geven. Door klank te geven aan hoe je je voelt, ontstaat er ruimte in jezelf. 

Wanneer: Dinsdag 15 november 2022   

Tijd: van 9.30 uur tot 12.30 uur

Waar: Tafelbergweg 10, Amsterdam Zuidoost (t/o AMC) Gratis Parkeren
goed bereikbaar met Openbaar Vervoer, Loopafstand van Metrostation Holendrecht

Over de trainer

Aaf Grasveld is Breathwork Coach, Haptonoom en Stembevrijder. In haar praktijk Inner Wisdom combineert ze ademwerk met stembevrijding, inner child healing, haptonomie en systemisch werk.

Aanmelden

Nieuwsgierig geworden? Meld je snel aan via onderstaand knop Inschrijven. Er is plek voor 25 leden. Je kunt inschrijven tot uiterlijk 11 november of zoveel eerder dan het vol is. 

 

 

Locatie

Praktijk Inner Wisdom
Tafelbergweg 10
1105 BN Amsterdam ZO
(Start)datum: 
15 november 2022