De kracht van oordeel (0,5 PE)

Regio: 
Arnhem en Nijmegen
Type: bijeenkomst

Op woensdag 31 mei vindt de workshop “de kracht van oordeel” plaats van 19:30 – 21:30 uur. Vanaf 19:15 uur staat koffie en thee klaar. 

Tijdens de workshop “de kracht van oordeel” ontdek je wat het effect is van waardeoordelen. Hoeveel kracht deze waarde oordelende woorden hebben en hoe dat je gedrag beïnvloedt. Welke waardeoordelen beheersen jouw systeem?

Omdat we allemaal te maken hebben met waardeoordelen en de kracht die daarvan uit gaat, is deze workshop voor zowel supervisoren als coaches en of begeleidingskundigen interessant.  

De workshopleider van deze avond is Christel van Kampen. Zij is supervisor en heeft haar eigen praktijk Gevoel in balans. Daarin helpt zij mensen (opnieuw) in contact te komen met hun gevoel en behoeftes. Daarnaast geeft ze trainingen over oordelen. In april 2016 heeft zij een boek uitgebracht dat heet “door de bril van het oordeel”. Daarin wordt het effect van waardeoordelen op onze relaties en op onze psychische gesteldheid beschreven.

Locatie

Opstandingskerk Arnhem
Rosendaalseweg 505
6824 KL Arnhem
Einddatum: 
31 mei 2017
Begindatum: 
31 mei 2017
Gratis parkeergelegenheid voor het gebouw. Met de bus te bereiken vanaf het centraal station. Bus 7 richting Geitenkamp.