Gesprekken met Impact (6,5 PE)

Overige
Type: bijeenkomst

Gesprekken met impact (6,5 PE punten) intakes in februari
Gesprekken met Impact is een intensief programma van 4 maanden voor coaches en supervisoren die gesprekken met cliënten naar een hoger niveau van vertrouwen willen tillen.

Gesprekken met Impact werkt met inzichten op het snijvlak van de neurobiologie, de positieve psychologie, de systeembenadering, breinleren en de communicatieve gedragswetenschappen. Methodieken en tools zijn gericht op het relatiesysteem en leunen sterk op Conversational Intelligence®, Focusing® en ORSC®.

"9 van de 10 gesprekken missen het punt, missen waar het echt over gaat."

Vaak zeggen mensen “ik heb geen tijd voor diepgaande gesprekken; dat duurt me te lang”. “Gesprekken met Impact” geeft tools en methodieken om in gesprekken snel een diepe verbinding te maken en hogere niveaus van vertrouwen, partnership en co-creatie.

"Woorden hebben de kracht om onze hersens te veranderen."

Ze stimuleren de productie van hormonen en neurotransmitters, stimuleren systemen lijfelijke systemen en zenuwpaden en ze veranderen de chemie in ons lichaam. Niet voor maar één moment maar voor je hele leven.

Onze wereld verschuift op alle fronten van een “ik-gecentreerde” naar een “wij-gecentreerde’ wereld. Gesprekken met Impact versnelt een duurzame verandering richting vertrouwen.

Het programma “Gesprekken met Impact” bestaat uit 8 onderdelen:

1.  Introductie workshop “de neurowetenschap van gesprekken: wat iedere supervisor/coach moet weten”. (17 januari LVSC regio Den Bosch).

2.  Individueel intakegesprek van 90 minuten (februari)

3.  Individuele C-IQ Analyse gesprekspatronen (maart)

4.  4 maandelijkse online inhoudelijke modules van 90 minuten (maart t/m juni)

5.  4 maandelijkse online intervisie sessies van 90 minuten (maart t/m juni

6.  (T)huiswerkopdrachten per module zoals quizzen, tools en cases.

7.  24/7 deelname aan besloten online - discussiegroep op Facebook.

8.  Live dag workshop (23 juni)

Informatie en aanmelden

LVSC leden ontvangen 10% korting op de prijs van €1.800,-  Zie de website van Attune voor meer informatie over de trainingen die Sonja Vlaar verzorgt. E-mail: sonja.vlaar@attune.nl , mobiel 06 51762344

Locatie

zie website
,, ,,
,, ,,
Einddatum: 
30 juni 2017
Begindatum: 
1 april 2017