Het Fysieke gesprek in coaching en supervisie (1PE)

Overige
Type: bijeenkomst

Coaching en supervisie vinden voor het merendeel plaats in de vorm van gesprekken. Het woordelijk uitdrukken is een belangrijk aspect van de bewustwording.Toch vindt er gelijktijdig ook een non-verbaal of fysiek gesprek plaats tussen begeleider en begeleide persoon. Een supervisor of coach is zich hier niet altijd even bewust van, terwijl het een belangrijk onderdeel van de overdracht betreft. De overdracht is optimaal als de intentie, de woorden en de non-verbale communicatie congruent zijn.

Wil je graag dat jouw aanwezigheid op effectieve wijze uitdrukt wat je wilt overbrengen? Ben je op zoek naar hoe je krachtiger en authentieker overkomt? Wil je beter leren omgaan met spanning en ontspanning, confrontaties en conflictsituaties? In de workshop ‘Het fysieke gesprek’ bieden wij praktische fysieke oefeningen, voor iedereen toegankelijk, die zijn gebaseerd op Aikido en Mindfulness. 

Datums workshop:

Vrijdagmiddag 1 juni van 13:00 tot 17:00 uur en vrijdagmiddag 12 oktober 2018 van 13:00 tot 17:00 uur

Voor meer informatie over de workshop ga naar onze website

Locatie

Verdere
informatie volgt na inschrijving
. Friesland
Einddatum: 
12 oktober 2018
Begindatum: 
12 oktober 2018
Locatie Onze locatie is een woonboerderij in het zuidelijkste puntje van Friesland, op 75 minuten rijden van Amsterdam en Utrecht, op 60 minuten rijden vanaf Groningen en op 50 minuten rijden vanaf Zwolle. Verder informatie volgt na inschrijving.