Het grootste kennisfestival van Nederland

Overige
Type: bijeenkomst

Op 14 juni 2018 vindt in Deventer al weer de derde editie plaats van Het Grootste Kennisfestival van Nederland. Vorige jaar was het met 2.500 deelnemers compleet uitverkocht en een groot succes en ook dit jaar staat er weer een prachtig programma.

Voor de mensen die het nog niet kennen. Het kennisfestival heeft de inhoud van een heel groot congres (met wel iets van 75 sprekers, sessies en workshops), en de sfeer van een muziekfestival. Met een heel scala aan top-sprekers, allerlei leuke en vernieuwende muziek, bandjes, singer/songwriters, maar ook verrassende workshops. Met deelnemers en sprekers gaan we op zoek naar nieuwe en werkende vormen van innoveren, organiseren, besturen, samenwerken en ondernemen. Met natuurlijk...lekker eten en drinken.

Hieronder vind je en greep uit het programma:

· Remco Claassen: misschien wel de meest gevraagde spreker van het moment, gaat het festival afsluiten met een geweldig verhaal over (verdere) ontwikkeling van talent o.h.g.v. leiderschap en effectiviteit.

· Özcan Akyol (Eus): interviewt sprekers rondom bestuurlijke vernieuwing en verzorgt een column.

· Martijn Aslander: lifehacker van het eerste uur en mede-auteur van bestseller 'Nooit Af' en altijd goed voor een prikkelend betoog.

· Maarten Ducrot: oud-wielrenner en nu tv-commentator, neemt je aan de hand van zijn wielerervaring mee in zijn visie op het samenstellen van een succesvol team.

· Joël Aerts: geroemd om zijn energie, kennis en toegankelijkheid komt spreken over leiderschap(sontwikkeling). Na het succes van MBA in één dag dat hij met Ben Tiggelaar samen schreef is zijn nieuwe boek net uit.

· Jan Rotmans: maakt de verbinding tussen hoofd, hart en handen en gaat in op de omwenteling die de democratie en het openbaar bestuur in Nederland nodig hebben.

· Gijs van Wulfen: auteur van 'Managementboek van het Jaar 2017' vertelt over succesvol innoveren.

· Hans Vermaak: stond aan de basis van de kleurentheorie en door collega’s gekozen als de invloedrijkste adviseur van Nederland.

· Jolande Tijhuis: voorzitter RvB van Vincent van Gogh (GGZ), vertelt over hoe ze de afgelopen jaren haar organisatie succesvol veranderde.

· Allard Droste: toverde als ondernemer metaalbedrijf Aldowa om tot een succesvolle zelfsturende werkomgeving en schreef daarover de bestseller 'Semco in de polder'.

· Ineke Hurkmans: founder van Jump Movement waardoor al meer dan 55.000 deelnemers wereldwijd een 'jump' ervaren hebben.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan, want ook topsprekers zoals Alexandra Smith, Arend Ardon, Jaap Peters, Marco Buschman, Jeroen Geelhoed, Engert Breuker en nog veel meer .... zijn van de partij.
En dan vergeten we bijna al die leuke bandjes en singer-songwriters (Het Zesde Metaal uit België, Björn van der Doelen, Mondo Leone, de Koorbazen....). Op www.hetgrootstekennisfestivalvannederland.nl  vind je steeds het meest actuele programma en kan je je ook aanmelden.

Als je je als LVSC lid aanmeldt en daarbij de code LVSC@kennis2018 gebruikt betaal je geen 195,- euro maar 175,- euro.

Locatie

Deventer
Einddatum: 
14 juni 2018
Begindatum: 
14 juni 2018