Het Grote Inclusie Event (0,5 / 2 PE)

Organisator: 
overige
Locatie: Deventer
Begindatum: 
20 juni 2019

Hét event over real life inclusie en houdbare diversiteitstaal voor de beste resultaten. Met o.a. Jitske Kramer, Typhoon, Bart Brandsma en Dolf Jansen.

Bekijk het programma!

Event Jam Cultures in de ochtend (0,5 PE):

Een uniek event over inclusie met een geweldige line-up. De sprekers kijken met jou naar inclusie als een jamsessie. Met inhoud, humor en muziek.


  • Corporate antropoloog Jitske Kramer laat je naar inclusie kijken als een jamsessie, waarbij je elkaar met lef en verbinding ontmoet.

  • Bart Brandsma, filosoof en consultant polarisatiedynamiek, geeft inzicht in de dynamiek van het wij/zij denken. Hij spreekt zelden op podia, dus mis zijn verhaal niet!

  • Inspirator met woorden en muziek, Typhoon (Glenn de Randamie), zet aan tot nadenken over in- en uitsluiting, leiderschap, diversiteit en samenwerking.

  • Cabaretier en schrijver Dolf Jansen geeft zijn visie op de stand van het land en interviewt alle sprekers op vriendelijke doch prikkelende wijze.


Boeklancering: Jitske Kramers nieuwste boek Jam Cultures ontvang je aan het eind van de ochtend

Het Grootste Kennisfestival van Nederland - in de middag en avond (1,5 PE)

Kom je de hele dag? Dan kun je je verder verdiepen in inclusie tijdens het Kennisfestival. Met Bartel Geleijnse, Gea Sijpkes, Bas Timmer, de Jostiband, het Paradoxaal Genootschap, Shirine Moerkerken, de Parade van Onbegrensd Talent en vele anderen. Maar ook 75 andere sessies met muziek, eten en drinken. Inschrijven voor beide events kan tegen een gereduceerd tarief. 

 

 

Locatie

Havenkwartier Deventer
Havenplein 20
7411 ME Deventer
Einddatum: 
20 juni 2019
Begindatum: 
20 juni 2019
http://www.havenkwartierdeventer.com/