Introductie in de 3 Principes (1 PE)

Organisator: 
enschede
Locatie: Enschede
(Start)datum: 
4 september 2021

De 3 principes geven een beschrijving van de menselijke ervaring. Hoe deze tot stand komt en uit welke bron dat gebeurt. De principes lijken daarin meer op de wet van de zwaartekracht dan op een coachingmethode. Inzicht hierin blijkt wonderlijk snel een helder hoofd en minder getob op te leveren. Als supervisor of coach ga je niet zozeer in op de inhoud van de gedachten van je cliënten maar onderzoek je hoe het zit met hun denken, hun toegang tot innerlijke wijsheid en hun zelfbeeld.

Elisabeth Roelvink en Irene van Meijgaard

Elisabeth Roelvink en Irene van Meijgaard hebben jarenlang coaches opgeleid en werken nu samen in Simpelmind. Ze vinden het fantastisch om hun eye-openers te delen met vakgenoten. Kijk ook vast naar het college op www.simpelmind.com/home

Datum en tijd

zaterdag 4 september van 9.00-13.00 uur

Anna Bruns over de 3 Principes

Een college over “flow” had mijn belangstelling en zo kwam ik in contact met Elisabeth en de 3 Principes. Het deed me erg aan ACT denken. Anders echter is de boodschap; het is er al …. mijn nieuwsgierigheid is gewekt. Heb je ook belangstelling naar dit gedachtegoed? Meld je dan aan voor deze bijeenkomst waar Elisabeth Roelvink en Irene van Meijgaard onze sprekers zijn.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via onderstaande knop inschrijven tot uiterlijk 28-08-2021. Er is plek voor maximaal 20 deelnemers. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn dan kun je via de website ook weer uitschrijven. Doe dit alsjeblieft tijdig (uiterlijk 27-08-2021), na deze datum moeten we helaas kosten in rekening brengen), zodat je geen plek bezet houdt voor andere geïnteresseerden. Nadat je hebt ingeschreven vind je een knop uitschrijven onderaan de bijeenkomst (bij ingelogd scherm). Hiermee kun je jezelf uitschrijven. Op je persoonlijke pagina vind je een overzicht van bijeenkomsten waarvoor je bent ingeschreven. Na uitschrijven verdwijnt de bijeenkomst ook op je persoonlijke pagina. 

 

 

Locatie

Balans
Potsweg 3
7523 CA Enschede
(Start)datum: 
4 september 2021