Let's Talk voor tweegesprekken (1,5 PE)

Organisator: 
overige
Locatie: Online
(Start)datum: 
16 maart 2021

House of Deep Democracy verzorgt op dinsdag 16 maart de training 'Let's Talk voor tweegesprekken'. De training is gebaseerd op Deep Democracy en specifiek gericht op tweetallen. LVSC-leden ontvangen 70 euro korting. 

Let’s Talk© is gebaseerd op Deep Democracy en specifiek gericht op tweetallen. Denk hierbij aan coaching, feedback en besluitvorming. Yonathan Keren ontwikkelde deze toolset samen met Myrna Lewis, grondlegger van Deep Democracy, the Lewis Method.

Let’s Talk© is een solide en pragmatische methode om tweegesprekken die ertoe doen, te voeren en te begeleiden. Je krijgt zicht op hoe je optimaal feedback geeft, efficiënt spart en conflictueuze onderwerpen helder maakt. 

Digitale werkvormen
House of Democracy biedt de training aan in hun digitale werkomgeving en stelt voorafgaand de link om aan te sluiten ter beschikking via mail. Met deze digitale werkwijze maak je zelf makkelijk de vertaling van de technieken naar online werken. Er wordt gewerkt met diverse werkvormen.

Wanneer de richtlijnen rond COVID19 dat toelaten, verhuist de training weer naar de locatie van House of Democracy in de Houthavens van Amsterdam. Dit doen ze in overleg met de deelnemers.
Adres: Karavanserai, Haparandeweg 67 C6, 1013 BD Amsterdam.

Meer informatie en aanmelden
De training 'Let Talk voor tweegesprekken' vindt plaats op dinsdag 16 maart van 10.00 tot 17.30 uur. Op de website van House of Democracy vind je meer informatie en kun je je direct inschrijven

 

 

Locatie

Online
(Start)datum: 
16 maart 2021