'Lichaamsbewustzijn in Supervisie en Coaching' (0,5 PE)

Regio: 
Zwolle
Type: bijeenkomst

Over de workshop: 

Een groot deel van onze communicatie is non-verbaal. Het ‘embodied’ begeleiden kan een waardevolle aanvulling zijn op je gereedschapskist als coach en supervisor.

In deze workshop wordt op een actieve manier geoefend om eigen en andermans lichaamssignalen beter te herkennen en te ontdekken hoe lichaamssignalen als kompas kunnen dienen en bewuster als interventie ingezet kunnen worden.

Daarnaast wordt een toelichting gegeven op de invloed van stress op het contact met het lichaam. Er wordt afgesloten met een discussie over de plek van lichaamsbewustwording in een reflectieverslag.    

Datum: donderdag 28 maart. Tijd: 19.30 - 22.00 uur.   De workshop is volgeboekt!

Over de trainer: 

Thea Tiemersma is psychomotorische therapeut, coach en supervisor in haar eigen praktijk Miind in Dalfsen en in Zwolle en tevens werkzaam bij Trauma Centrum Nederland. Zij is jarenlang werkzaam geweest als docent, coach, supervisor en trainer aan de HBO Bachelor opleiding voor Psychomotorische therapie aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. Ook heeft zij als psychomotorisch therapeut vanaf 1998  in de Geestelijke Gezondheid Zorg gewerkt met verschillende doelgroepen. 

Locatie

Multifunctioneel Centrum De Bolder (zaal De Zeehond)
Dobbe 29
8032 JW Zwolle
Einddatum: 
28 maart 2019
Begindatum: 
28 maart 2019
De Bolder ligt vlakbij de A28, afslag Zwolle-Noord. Er is voldoende, gratis parkeergelegenheid. Ook met openbaar vervoer is De Bolder goed bereikbaar. Bus 4 richting Aa-landen stopt vlakbij. Telefoonnummer locatie: 038 453 9867