LVSC Congres: Cross-over - Beweging in maatschappijbewust begeleiden

LVSC
Type: bijeenkomst

De datum is bekend! Op 14 november 2018 vindt het tweejaarlijkse LVSC Congres plaats. De congrescommissie is druk bezig om een ervaringsgericht programma samen te stellen, We zijn erg blij dat Hogeschool Windesheim haar locatie ter beschikking stelt. Zet de datum alvast in je agenda!

Tijdens de LVSC Colleges van het afgelopen jaar hebben we het thema Maatschappijbewust begeleiden op de kaart gezet. Op het LVSC Congres geven we dit thema handen en voeten door een sterk ervaringsgericht programma neer te zetten. Want, hoe doe je dat dan? ‘Maatschappijbewust begeleiden’?

De titel Cross-over staat voor de bereidheid om over te steken en de verbinding te zoeken met de ander, het andere en het onbekende. Tijdens het congres staan de verbindende en ontregelende factoren tussen mensen, verhalen en systemen centraal. Hoe zijn we met elkaar verbonden en wat staat verbinding in de weg? Welke beweging moeten wij als maatschappijbewust begeleider maken om ‘Cross-over’ gewicht te geven in onze begeleidingspraktijk? Deze vraag onderzoeken we op ervaringsgerichte wijze rond diverse thema’s zoals o.a. duurzame inzetbaarheid, diversiteit en technologisering.


 

Locatie

Hogeschool Windesheim
Campus 2
8017 CA Zwolle
Einddatum: 
14 november 2018
Begindatum: 
14 november 2018