Masterclass Arbeidsparticipatie: M.M.M. versterkt (1,5 PE)

Overige
Type: bijeenkomst

Op 7 september wordt de Masterclass Arbeidsparticipatie: Mensen met Mogelijkheden versterkt (1,5 PE) georganiseerd. LVSC participeert in het project Mensen met Mogelijkheden. In het kader van dit project wordt deze Masterclass georganiseerd. De training is geaccrediteerd door LVSC met 1,5 PE punt en kunt u gebruiken voor uw herregistratie.

Stelt u zich eens voor: een wereld waarin mensen met een psychische kwetsbaarheid op hun talenten worden ingezet. Deze masterclass laat zien hoe u als werkgever of professional daarin een actieve bijdrage kunt leveren.

Wat u leert
U maakt kennis met ondersteunende methoden en technieken om (psychisch) kwetsbare mensen te helpen bij het vinden en behouden van werk. U leert ook hoe hierbij belangen tellen voor werknemer én bedrijf en hoe u beide belangen succesvol combineert. In één dag raakt u vertrouwd met een kansrijke en positieve benadering.

Voor wie
Arbeidsdeskundigen, (loopbaan)coaches, re-integratieprofessionals…, kortom alle professionals die zich bezighouden met de vraag hoe mensen met een psychische kwetsbaarheid het beste uit zichzelf kunnen halen.

Informatie en aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden gaat u naar de website van NSPOH.

Locatie

NSPOH
Churchillaan 11
3527 GV Utrecht
Einddatum: 
7 september 2017
Begindatum: 
7 september 2017