Masterclass - De kracht van het verschil met Marten Bos (0,5 PE)

Regio: 
Noord-Brabant
Type: bijeenkomst

Heb  je al kennis gemaakt met het materiaal van Marten en wil je meer weten? Heb je al deel genomen aan een van zijn workshops en wil je je kennis verder verdiepen?

Dat kan op 2 April 2019 vanaf 19.00 uur in 's-Hertogenbosch.

Marten neemt ons mee in de boeiende wereld van intersectioneel denken. In deze masterclass geeft Marten verdipende inzichten in het werken met de Diversiteitskaarten in de begeleidingscontext en staat het zefl oefenen voorop. Naast etniciteit, seksualiteit en gender diversiteit wordt aandacht besteed aan het intersectioneel denken. Vanuit zijn motto: ‘De kracht van het verschil’, maakt hij ons bewust van al het aanwezige potentieel. Met name ook kwaliteiten van mensen die in eerste instantie genegeerd, niet (h)erkend of over het hoofd gezien worden. Deze keer werken wij met ingebrachte casuïstiek, graag mee brengen dus! 

Marten schreef o.a. het boek 'Coaching en Diversiteit', een pragmatische kijk op modellen die werken en publiceert regelmatig, onder andere in het Tijdschrift voor Begeleidingskunde van april 2012: Coaching en Diversiteit. In zijn werk is hij geïnspireerd door de theorie van intersectionaliteit, het systemisch werken en de Gestalt. Marten Bos (Bolsward, 1955) werkt als ZZP-er in de rol van trainer, coach, supervisor, adviseur, spreker en verbinder. Hij werkt voor zowel individuele cliënten: professionals en privé personen, als voor bedrijven, overheden en organisaties.

Programma van de avond

19.00 uur Inloop met soep en een broodje 

Masterclass 'De kracht van het verschil!' door Marten Bos 

21.15 uur Afsluiting van de avond 

Locatie

Fontys Hogeschool Pedagogiek
Frans Fransenstraat 15
5231 MG 's-Hertogenbosch
Einddatum: 
2 april 2019
Begindatum: 
2 april 2019
De bijeenkomst vindt plaats op de 2e verdieping.