Next Learning - Ready for the revolution (1 PE)

Overige
Type: bijeenkomst


Het thema dit jaar is: Ready 4 the Revolution. Nieuwe, disruptieve technologieën gaan ons leven en werken steeds sterker bepalen. Het wordt een onmisbaar onderdeel, veel meer dan het ooit geweest is. Leer en ervaar het tijdens dit event!

Wat kun je verwachten op 2 april?
Naast de inspirerende keynotes zoals Elliott Masie en Jitske Kramer en de vele interactieve sessies bieden we een extra verdiepingsmogelijkheid door deel te nemen aan één van de twee LeerTracks: een minicursus van 3 sessies die samen één geheel vormen. Bij deelname aan de 3 sessies van een LeerTrack ontvang je een Open Badge, welke je bijvoorbeeld kunt plaatsen op je LinkedIn profiel.

Ga naar de website voor het programma

Tipje van de sluier
De neuzen dezelfde kant op werkt niet. Niet in een wereld van veel informatie, flexibiliteit en snelle verandering. Verschillen zijn nodig. Tussen mensen (gender, etniciteit), tussen teams (samengevoegd, verschillende functies) en tussen afdelingen (fusies, reorganisaties). Meer informatie over de eerste keynote speech.

Speciaal voor jou: € 200,- korting én een interessant Vroegboekcadeau

Als onze relatie ontvang je een korting van € 200,- op een congresticket. Je betaalt geen € 799,- maar slechts € 599,- per persoon (excl. btw).
Meld je snel aan met kortingscode 777SDLVSC, de korting wordt direct in mindering gebracht.

Locatie

Brabanthallen
. .
. Den Bosch
Einddatum: 
2 april 2019
Begindatum: 
2 april 2019