Open gesprek over coaching en supervisie in coronatijd (0,5 PE)

Organisator: 
enschede
Locatie:
Begindatum: 
25 augustus 2020

Graag willen we weer in contact komen met de leden van de LVSC. Door corona was dit tijdelijk onmogelijk en nu met 1,5 meter is dat nog erg moeilijk. Nu we inmiddels meer ervaring hebben met zoom meetingen durven we een workshop met jullie zeker aan.

We willen dan ook graag met jullie de ervaringen, positief of negatief, uitwisselen over online werken. Wat doet/deed corona met jullie en met de mensen die je begeleidt? Komt er straks een golf van mensen die begeleiding nodig hebben omdat ze getraumatiseerd zijn of juist niet en wat doen wij er mee en kunnen we er ook wat mee?

Kortom een heleboel vragen waarvan jullie er vast ook veel hebben. Wij zijn nieuwsgierig naar jullie en misschien jullie ook naar elkaars ervaringen. Als dit zo is meld je dan aan voor deze workshop waarbij we van elkaar kunnen leren.

Op dinsdag 25 augustus organiseren wij een zoom meeting waarbij we een open gesprek aangaan over supervisie en coaching in coronatijd en welke effecten dit heeft op de samenleving en op de persoonlijke ontwikkeling. Na een introductie gaan we in groepen uiteen (via zoom kan dat ook) waarin we onze ervaringen, kennis en meningen delen en bespreken. 

Aansluitend hebben we nog mededelingen van onze laatste LOR (landelijke overleg regios's) d.d. 25-6-2020. We zien jullie graag op onze zoom meeting. Na aanmelding volgt er een uitnodiging voor deze meeting.

Aanmelden

Via onderstaande knop Inschrijven kun je tot en met 21 aug. aanmelden voor onze bijeenkomst.

 

 

Locatie

zoom meeting via uitnodiging
Einddatum: 
25 augustus 2020
Begindatum: 
25 augustus 2020