Opleiding voor Teamcoach (12,5 PE)

Overige
Type: bijeenkomst

Deze opleiding start op 16 januari 2019 en is bedoeld voor ervaren coaches, supervisoren en begeleiders die zich verder willen verdiepen in het coachen van groepen en teams. Hierbij gaat het om coaches, supervisoren, begeleidingskundige, interne teamcoaches. De opleiding sluit aan bij een HBO werk- en denkniveau aangevuld met een gerichte opleiding op het vlak van coaching, supervisie of begeleidingskunde. Of ruime ervaring als teamleider van een groep zelfstandig werkende professionals.

De opleiding kijkt vanuit een begeleidingskundig perspectief waarbij ervaringsgericht werken met oog voor context, historie, levensloop, complexiteit, gelaagdheid, onderzoekend en co-creatie centraal staan. Er is aandacht voor dat wat teamcoaching zo specifiek maakt en wat dit betekent voor jou als coach.

In deze opleiding leer je hoe je hoe je het verschil dat binnen en tussen groepen bestaat kunt inzetten opdat deze groepen kunnen komen tot ontwikkeling. Daarbij benut je alles wat je al in je bagage en ervaring hebt en vul je dit aan met de ervaring van de docenten en collega deelnemers. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de beschikbare theorie en zich steeds uitbreidende theorie op dit vlak en dat wat er in onze samenleving aan de orde is rondom groepen, teams en organisaties.

Locatie

Begeleiden voor iedereen
Albregt Engelmanstraat 3
3025 BA ROTTERDAM
Einddatum: 
10 juli 2019
Begindatum: 
16 januari 2019