Opstellingen voor Begeleiders

Organisator: 
overige
Locatie: Groningen
(Start)datum: 
2 september 2021

Maaike van Dalen Begeleiding verzorgt vanaf 2 september de training 'Opstellingen voor Begeleiders'. Deze training bestaat uit 4 bijeenkomsten die plaatsvinden in Groningen. 

Gedurende 4 bijeenkomsten worden opstellingen ingezet om vraagstukken uit de begeleidingscontext in de onderliggende beweging zichtbaar te maken. De opstellingen nemen we zo veel mogelijk waar vanuit verstilling, om zo ook subtiele bewegingen te kunnen bemerken. Na elke opstellingen delen we wat een ieder ervaren en waargenomen heeft. Bij aanvang en tussendoor wordt de theoretische achtergrond van systemisch werk en fenomenologisch waarnemen toegelicht.

Als deelnemer kan je eigen persoonlijke vraagstukken indienen die gerelateerd zijn aan je vak als begeleider, coach en of supervisor. De (vaste) groep bestaat uit 6 tot maximaal 10 personen voor een kleine intieme setting. Ervaring met of kennis van systemische werk is niet vereist.

Informatie en aanmelden
De bijeenkomsten vinden plaats op donderdagen 2 september, 7 oktober, 4 november en 2 december. Telkens van 18.30 tot 21.00 uur bij Ginkyo in Groningen. Voor meer informatie over deze training ga je naar de website van Maaike van Dalen Begeleiding.

Aanmelden voor de training kan via info@maaikevandalenbegeleiding.nl 

 

 

Locatie

Ginkyo 
Verlengde Hereweg 187
9771 AS Groningen
(Start)datum: 
2 september 2021