PAC / LVSC bijeenkomst III - 17 jan.

Overige
Type: bijeenkomst

PAC is een platform voor professionals die beroepsmatig helpende en/of begeleidende gesprekken voeren zoals coaches, counselors, supervisoren, mentoren, psychologen en geestelijk begeleiders. LVSC faciliteert de organisatie van vier PAC / LVSC bijeenkomsten.

PAC organiseert vier professionaliseringsbijeenkomsten die op elkaar aansluiten en waar het bredere perspectief aan bod komt. De data van de vier bijeenkomsten zijn: 11 okt. 2018, 8 nov. 2018, 17 jan. 2019 en 14 feb. 2019. 

In deze derde bijeenkomst staat het wereldbeeld van de coach centraal. Ontwikkelingen zoals het populisme, het neoliberalisme en de toenemende onvrede in onze maatschappij vragen onze aandacht. Om te onderkennen welke rol het coachen hierin speelt. Het is belangrijk om te beseffen hoe de coach zich hiertoe verhoudt en zich zou kunnen verhouden. Op de achtergrond speelt daarbij het maatschappijbeeld van de coach een belangrijke rol. In deze bijeenkomst gaat het erom dit beeld te expliciteren, erover te reflecteren en het in verbinding te brengen met het eigen professionele handelen.

Kort samengevat:

  • Aansluiting op I en II
  • Kritische reflectie vervolg
  • Wat is het wereldbeeld van de coach?
  • Is dit in ontwikkeling?

Tijd
De bijeenkomst is van 19.30 - 21.30 uur.

Aanmelden
De bijeekomsten zijn bedoeld voor professioneel begeleiders die aangesloten zijn bij PAC en LVSC leden. Zij kunnen de bijeenkomsten kosteloos bijwonen. Je ontvangt een uitnodiging voor de bijeenkomsten wanneer de inschrijving start. Er worden geen PE punten verbonden aan deze bijeenkomsten.

Relatienieuwsbrief
Ben je geen lid van LVSC maar vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuws over het vakgebied en LVSC bijeenkomsten, schrijf je dan in voor onze relatienieuwsbrief.

Locatie

Seats2meet
Moreelsepark 65
3511 EP Utrecht
Einddatum: 
17 januari 2019
Begindatum: 
17 januari 2019