PAC / LVSC bijeenkomst IV - 14 feb

Overige
Type: bijeenkomst

PAC is een platform voor professionals die beroepsmatig helpende en/of begeleidende gesprekken voeren zoals coaches, counselors, supervisors, mentoren, psychologen en geestelijk begeleiders. LVSC faciliteert de organisatie van vier PAC / LVSC bijeenkomsten.

PAC organiseert vier professionaliseringsbijeenkomsten die op elkaar aansluiten en waar het bredere perspectief aan bod komt. De data van de vier bijeenkomsten zijn: 11 okt. 2018, 8 nov. 2018, 17 jan. 2019 en 14 feb. 2019. 

In deze vierde en laatste bijeenkomst gaat het om de duiding en de betekenis van ons mens- en maatschappijbeeld voor onze manier van werken en van samenwerken als coaches. Hierover willen we van gedachten wisselen. Als PAC gaan we uit van het idee van een gemeenschap van coaches, omdat leren het beste gaat in een groep. Nodig is een band met collega’s en ‘medeleerlingen’, een ‘leerhuis’ waar je leert van anderen net zo goed als anderen van jou, waar je kunt leren je autonomie steeds weer in verbinding vorm te geven. Belangrijk daarbij is congruentie, omdat we in de manier waarop we ons organiseren willen doen wat we ‘prediken’. Walk the talk. We hechten aan een gemeenschap van autonome coaches en begeleiders die ethische vragen rond zichzelf, hun beroepsbeoefening én hun vak voortdurend blijven stellen en samen onderzoeken.

Kort samengevat:

  • Aansluiten op I, II, III
  • Maatschappij-analyse (op onderdeel) door filosoof
  • Duiding en betekenis voor manier van werken

Tijd
De bijeenkomst is van 19.30 - 21.30 uur.

Aanmelden
De bijeekomsten zijn bedoeld voor professioneel begeleiders die aangesloten zijn bij PAC en LVSC leden. Zij kunnen de bijeenkomsten kosteloos bijwonen. Je ontvangt een uitnodiging voor de bijeenkomsten wanneer de inschrijving start. Er worden geen PE punten verbonden aan deze bijeenkomsten. Aanmelden kan tot en met 13 februari 12 uur.

Relatienieuwsbrief
Ben je geen lid van LVSC maar vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuws over het vakgebied en LVSC bijeenkomsten, schrijf je dan in voor onze relatienieuwsbrief.

Locatie

Seats2meet
Moreelsepark 65
3511 EP Utrecht
Einddatum: 
14 februari 2019
Begindatum: 
14 februari 2019