Perfectionisme: de rode loper naar burnout (1,5PE)

Regio: 
Noord-Holland
Type: bijeenkomst

Marcel Hendrickx heeft aan den lijve de verwoestende impact van de drang naar bevestiging ervaren. Toen hij zesenveertig was kreeg hij een hartinfarct en voor hem was dat duidelijk het gevolg van zijn perfectionisme. Na een carrière in de bankwereld schoolde hij zich om tot trainer en coach ( o.a. Master NLP). Hij ontwikkelde een eigen methodiek waarmee hij al honderden kinderen en volwassenen van hun hinderlijke perfectionisme heeft afgeholpen. Ondertussen heeft hij tientallen perfectionismecoaches opgeleid.

Er kunnen aan deze workshop maximaal 20 mensen deelnemen. De workshop begint om 10.00 (inloop vanaf 9.30) en duurt tot uiterlijk 17.00.

Programma van de dag:

Wat is perfectionisme

Hoe ontstaat het

Overzicht van de verschillende symptomen of verschijningsvormen

Het effect van perfectionisme op onze gezondheid

Ontsnappings- en compensatiegedrag

De directe link tussen perfectionisme en burn-out

Wat kan je eraan doen ?

Coaching

Tips & tricks

Om het gegeven heel concreet te maken, krijgen de deelnemers de kans om voor alle symptomen concrete voorbeelden naar voor te halen. Ofwel bij zichzelf als ze zelf last hebben van dit patroon. Ofwel gebaseerd op wat ze bij anderen merken.

Meer informatie over perfectionisme via de site: www.ocp-methodiek.be

Locatie

Genegen
Geesterweg 9
1815 CR Alkmaar
Einddatum: 
13 oktober 2018
Begindatum: 
13 oktober 2018
Genegen is 5 minuten lopen van station Alkmaar. De workshop prijs is inclusief koffie, thee, lekkers en uitgebreide lunch. Zie www.genegen.nl voor informatie over de locatie en parkeergelegenheid.