Puzzelen met jezelf en anderen (TA) (0,5 PE)

Organisator: 
arnhem-en-nijmegen
Locatie: Oosterbeek
Begindatum: 
20 november 2019

Op 20 en 27 november 2019 wordt er een inspirerende en praktische workshop gegeven in onze regio.

Een workshop over de Transactionele Analyse, met nieuw ontwikkeld werkmateriaal, een Puzzel. De TA puzzel bestaat uit 30 werkkaartjes die je kunt inzetten bij supervisie en coaching. Je kunt als supervisor middels deze puzzel het gesprek mooi vorm geven en tot verbreding of verdieping komen.

Tijdens deze workshop leer je met de puzzel te werken. Je krijgt ook informatie en instructie rond het inzetten van de werkkaartjes. Enige voorkennis over de Transactionele Analyse is wel nodig om goed te kunnen aansluiten bij deze workshop.

Na inschrijving wordt wat materiaal ter beschikking gesteld zodat de deelnemer zich enigszins kan voorbereiden. Een kort introfilmpje over te puzzel is hier te vinden

De workshop wordt verzorgd door Ben Visser MBK, docent supervisiekunde en leersupervisor. Ben heeft naast zijn docentschap een eigen praktijk voor supervisie en coaching in Bennekom.

Aanmelden
Via de knop inschrijven kun je aanmelden voor de bijeenkomst tot en met 18 nov. Er is plek voor 6 deelnemers. Op 27 nov. bieden we dezelfde workshop nog een keer aan. Je aanmelding is definitief als de betaling is ontvangen. Bij verhinderen kunnen we geen geld retourneren. Een andere deelnemer mag worden gezocht. 

 

 

Locatie

Kreek
Weverstraat 24
6862 DP Oosterbeek
Einddatum: 
20 november 2019
Begindatum: 
20 november 2019