Stilstaan is vooruitgang (0.5 PE).

Organisator: 
amersfoort
Locatie: amersfoort
Begindatum: 
20 juni 2019

Tijd:

19:30 - 22:00 uur

Programma

‘ Stilstaan is achteruitgang’ luidt het spreekwoord waarbij de nadruk op ontwikkeling, groei, en doorgaan wordt gelegd. Maar geldt in supervisie niet het tegenovergestelde? Daarin willen we een proces op gang brengen door juist stil te staan bij gebeurtenissen en bij jezelf. Ook de supervisie zelf als gebeurtenis. Dit kan verbaal , door vraagstelling , verdieping, concretisering maar meer nog non- verbaal. Een non verbale oefenvorm kan je letterlijk doen stilstaan , en jou stil laten worden. Dit geeft veel meer een verdieping op het gevoel en de beleving, en geeft een andere ingang, perspectief tot de gebeurtenis of probleem. Dit leidt tot andere taal.

In deze workshop geef ik een korte uitleg over gebruik van non verbale technieken binnen supervisie en dan met name op dit thema ‘ stilte’ gericht. Daarnaast wil ik met de deelnemers middels een aantal oefeningen ’het stilstaan’ ervaren.

Doel is aan het einde , ook met elkaar, een verdieping en verbreding op dit onderwerp te hebben teweeg gebracht.

Over de spreker:

Ellen Palstra is sinds 2001 (geregistreerd)supervisor. Voornamelijk vanuit de eigen praktijk, en daarnaast opleidingssupervisor. Tevens coach (opleiding 2014).

Ik ben van origine dramatherapeut en daarin nog altijd werkzaam. Vanuit dit vak komt mijn ervaring en interesse voor de non verbale kant in begeleiding.

PE en inschrijven


Voor deze workshop gelden natuurlijk de gebruikelijke PE punten.

U kunt zich inschrijven t/m 15 juni 2019 via de knop inschrijven onderaan deze pagina.

 

 

Locatie

Bergkerk
Dr. A. Kuyperlaan 2
3818 JC amersfoort
Einddatum: 
20 juni 2019
Begindatum: 
20 juni 2019
Voor route en meer informatie over de locatie www.bergkerk.nl