Studiedag begeleiding van hoogbegaafde volwassenen (1,5 PE)

Overige
Type: bijeenkomst

Op woensdag 18 april zal een studiedag plaatsvinden voor professionals die al langer (minimaal 3 jaar) met hoogbegaafde volwassenen werken en hier mogelijk zelfs hun specialisme van hebben gemaakt.
Deze dag kent 2 masterclasses met internationale toppers.

Susan Daniels: Working With Gifted Adults Through the Lens of Overexcitability and Positive Disintegration

Dr. Susan Daniels is bekend van haar boek Living with Intensity. Ze is als professor “Educational Psychology and Counseling” verbonden aan California State University in San Bernardino.

Elke van Hoof: Hoogsensitiviteit en Rejection Sensitivity

Prof. dr. Elke Van Hoof is klinisch psycholoog met specialisaties in psychodiagnostiek, trauma, stress en burn-out. Ze doceert klinisch psychologische interventies, medische en gezondheidspsychologie aan de Vrije Universiteit Brussel en is daar coördinator van de opleiding “Hoogsensitiviteit voor Professionals”. Elke is tevens gastdocent aan de Vlerick Business School. Onlangs zijn haar boeken “Hoogsensitief”, “Eerste hulp bij stress & burn-out” en “Eerste hulp bij hoogsensitiviteit” uitgekomen.

De studiedag kent een maximum aantal deelnemers van 30 personen.

De inschrijving verloopt via de website van Novilo. Op deze website vind je ook informatie over de andere congres- en studiedagen.
Zie: https://www.novilo.nl/congres-2018/

Locatie

Hotel/Congrescentrum Oud London
Woudenbergseweg 52
3707 HX ZEIST
Einddatum: 
18 april 2018
Begindatum: 
18 april 2018