Teken je gesprek (0,5 PE)

Organisator: 
utrecht
Locatie: utrecht
Begindatum: 
28 oktober 2019

Als supervisor of coach begeleiden we mensen met uiteenlopende leervragen. Annemarie Laseur (onderwijs en coachingspraktijk in Baarn) werkt sinds 2014 met “Teken je gesprek®”. Teken je gesprek® is een interactieve, visuele gespreksmethode voor begeleiders van kinderen, jongeren en volwassenen.

Annemarie zegt over deze methodiek: “Door met Teken je gesprek® te werken geven coachees zelf aan wat voor hen belangrijk is en wat ze willen onderzoeken. Door het visueel maken van de gesprekken ontstaat een grote mate van betrokkenheid en eigenaarschap. Hierdoor is de motivatie om oud gedrag of denken los te laten groot en komen ze weer in hun kracht”.

De methode is ontwikkeld door Adinda de Vreede. Inmiddels zijn er drie boeken verschenen: Teken je gesprek over Faalangst, Teken je gesprek over Gedrag en Teken je gesprek over Werkhouding. De kracht van de methode is dat de tekening een kernachtig, logisch en visueel overzicht biedt aan de probleemdrager, degene die het probleem ondervindt.

Workshop
Tijdens deze workshop worden de uitgangspunten van de methode besproken en wordt ingegaan op de verschillende sjablonen die zijn ontwikkeld rondom gedrag en werkhouding. Omdat ‘Teken je gesprek’ praktisch is ervaren jullie tijdens de avond hoe het is om aan de slag te gaan met één van de sjablonen, de ketting van gebeurtenissen.
Zo kan je zelf ervaren hoe het is om met ‘Teken je gesprek’ te werken en dit direct toe te passen in je eigen praktijk!

Voor deze avond verkrijg je 0,5 PE punt voor je registratie.

Plaats/tijd en kosten
De avond vindt plaats op maandag 28 oktober 2019 van 19.30 tot 21.30 uur. Koffie/thee vanaf 19.00 uur. De kosten voor deze avond bedragen € 10,-.

Aanmelden
Er is plaats voor 25 deelnemers. Je kunt je aanmelden via onderstaande knop Inschrijven. Wil je de kosten zo snel mogelijk na inschrijven overmaken op NL12 INGB 0004 2000 01 ten name van LVSC regio utrecht o.v.v. je naam en Teken je gesprek. 

 

 

Locatie

Huis in de Wijk
Professor Suringarlaan 1
3571WH utrecht
Einddatum: 
28 oktober 2019
Begindatum: 
28 oktober 2019