We gaan "Op Wandelcoaching" (0,5 PE)

Regio: 
Amsterdam
Type: bijeenkomst

4 april vindt de workshop De imperfecte professional: Het leren van de kwetsbare momenten in je werk plaats. Dit is een avond waarbij het niet gaat over ‘hoe het moet’, maar ‘hoe het gaat’ in de praktijk. De workshop belicht 'de binnenkant' van het werk als professional. Niet de succesverhalen, maar juist die momenten waarbij je vastliep of waar je irritatie of onbegrip ervoer.


Waar:  Amsterdam

Wanneer: donderdag 4 april 2019

Tijd: 19.00 - 21.30 uur

Workshopleider: Barbara van der Steen


                                                                  

Wat gaan we doen? 

Het kijken naar imperfecties in je werk helpt te beseffen dat we nou eenmaal niet bulletproof zijn. Juist doordat we dit beseffen en kwetsbaar kunnen zijn, kunnen we vertrouwen en veiligheid naar anderen toe communiceren. Kwetsbaarheid ervaar je wanneer je moed toont. Wanneer je een risico en onzekerheid accepteert. Kwetsbaarheid, is een van de mens onvervreemdbare eigenschap. De van angst en onzekerheid en de bron van verbinding en veiligheid.    


Tijdens deze avond word je, na de inleiding van Barbara van Steen over Kwetsbaarheid en Imperfectie, gevraagd een situatie waarin je zelf imperfectie ervoer, uit te werken. Vervolgens ga je hier met elkaar op reflecteren vanuit reflectievragen als: Wat leer je van deze situatie vanuit het licht van imperfectie?  Welke professionele opvattingen ontdek je, die maken dat jij dit als imperfect beschouwt?
 

Trainer: Barbara van der Steen is oprichtster van Wenders, ontwikkel, vernieuw en beweeg vrij (www.wenders.nu). Ze is docent bij de School of Life  (https://www.theschooloflife.com/amsterdam/). Barbara schreef met een aantal vakgenoten het boek "Imperfecte Adviser, Persoonlijke verhalen over het werk". Het boek is genomineerd voor de OOA Boekprijs (www.ooa.nl: www.imperfecteadviseur.nl). Ze schrijft voor vakbladen, waaronder het Tijdschrift voor Begeleidingskunde (jan. 2019).
 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via onderstaand knop. Maximaal aantal deelnemers workshop: 20

Locatie

Amsterdam OZW gebouw VU
De Boelelaan 1109 8e verdieping
0 Amsterdam
Einddatum: 
19 mei 2019
Begindatum: 
19 mei 2019