Webinar Personal branding voor Professioneel begeleiders (0,5 PE)

Organisator: 
lvsc
Locatie: Online via Zoom
(Start)datum: 
30 juni 2022

Op donderdag 30 juni organiseren we van 15 tot 16.30 uur het interactieve webinar Personal branding voor professioneel begeleiders met Saskia Postma.

Hoe jij met lef, leiderschap en het juiste verhaal je merk onvergelijkbaar in de markt zet

Hoe leuk zou het zijn als jouw naam als eerste opkomt bij de klanten waar jij het liefste mee wilt werken. Dat ze de weg naar jouw site en naar jouw bedrijf klakkeloos weten te vinden. Waarna ze volledig overtuigd zijn dat jij de persoon bent die de oplossing biedt voor hun probleem.

Je hoeft niet meer te steggelen over je prijzen. Je hoeft hen niet meer te overtuigen van jouw diensten. Ze kunnen bijna niet wachten om met jou aan de slag te gaan. Dat zijn de voordelen van een sterk authentiek merk.

Personal branding is geen rocket science

Het is niet ingewikkeld, het is een kwestie van de juiste strik leggen om wat jij van nature al in huis hebt. Met die strik gaan we aan de slag in het LVSC webinar Personal branding voor Professioneel begeleiders.

Je krijgt meer inzicht in hoe jij een onderscheidend merk ontwikkelt; vanuit jouw persoonlijke kenmerken, je eigenzinnigheid, je talenten, je bijzondere prestaties, je plezier en je levenservaring. 

Je ontdekt wat jou anders en uniek maakt. En je leert het beter te verpakken met een verhaal waarmee jij jezelf onvergelijkbaar maakt in jouw markt.

Dat is waar authentieke personal branding over gaat. Voortaan zoeken klanten jou op zodat jij niet meer met jezelf hoeft te leuren. Ik zie je graag in het webinar Personal branding voor professioneel begeleiders!

E-book Personal branding: pakkend presenteren

Als je al meer wilt leren over Personal branding dan kan je het gratis E-book van Saskia downloaden. Ga naar: E-book Pakkend Presenteren

Kom dan ook zeker naar het interactieve webinar want met een aantal zaken in dit E-book gaan we aan de slag.

Over Saskia Postma - De Personal Branding Coach

Opgegroeid onder de rook van Rotterdam ben ik wars van window dressing en poeha. Dus zorgde ik ervoor dat ik mijn werk heel goed deed, en ik werkte keihard. Maar intussen werd ik links en rechts ingehaald door types categorie roeptoeter die zichzelf perfect naar de voorgrond wisten te schuiven.

Daar was ik snel klaar mee en ik ben gaan onderzoeken hoe ik mezelf beter kon profileren op een authentieke manier. Als marketeer leerde ik hoe je een product of idee succesvol op de markt zet met het juiste verhaal. Als headhunter merkte ik vervolgens dat ik met deze ervaring ook managers en directeuren goed kon helpen om zichzelf beter te presenteren. Zo werd personal branding uiteindelijk mijn vak. Vanuit mijn bureau De Personal Branding Coach train en coach ik sinds 2010 adviseurs en coaches om zich als een sterk brand te profileren, hun verhaal en toegevoegde waarde haarscherp onder woorden te brengen en zo hun eigen markt te creëren.

Aanmelden

Wil je ook aan de slag met jouw merk? Wil je jezelf beter leren presenteren en aan de slag gaan met jouw eigen unieke verhaal? Schrijf je dan in voor het webinar Personal branding voor Professoioneel begeleiders!

Ook niet-leden zijn van harte welkom. Om je in te kunnen schrijven maak je eerst een account aan. Klik hieronder op inschrijven en de vervolgstappen worden duidelijk.  

Afmelden

Ben je toch verhinderd? Schrijf je dan uit via de website zodat een ander in jouw plaats kan deelnemen. 

Je ontvangt de link voor het webinar 1 dag van te voren. 

 

 

Locatie

Online via Zoom
(Start)datum: 
30 juni 2022