Werken met de Roos van Leary met dierenmetaforen (1 PE)

Regio: 
Limburg
Type: bijeenkomst

 Op vrijdagmiddag 14 september zal Nora van der Hout ons de mogelijkheden laten ervaren van het dierenmetaforenspel tijdens de workshop 'Werken met de Roos van Leary'.

Nora van der Hout (leer-) supervisor (gespecialiseerd in opleidingssupervisie, intervisie, training) zal ons vanmiddag persoonlijk laten ervaren hoe te werken met het door haar ontwikkelende begeleidingsinstrument de Roos van Leary met dierenmetaforen. Het spel laat ons op een speelse en tegelijk ook serieuze wijze kennismaken met de wijsheid die de dierenwereld ons mensen biedt.

Kan jij wel wat leeuwenkracht op je werk gebruiken? Wil je wel eens met een vrolijke kikkersprong iets nieuw aanpakken? Wil je de situaties in jouw organisatie zo scherp kunnen zien als een arend? Mag je je wel wat meer ontspannen op werkdagen zoals een luie poes? Het spel creëert de ruimte om emoties te onderzoeken. Het gebruiken van beeldende werkvormen laat een ander, een nieuw verhaal ontstaan.

Waarom, wanneer en hoe zet je dit begeleidingsinstrument in tijdens supervisie of coaching? Een antwoord op deze andere vragen gaan we onderzoekend en spelenderwijs zelf ervaren tijdens deze middagworkshop. Achtergrond informatie: zie artikel: elk meent zijn uil een valk te zijn – Tijdschrift voor begeleidingskunde #1 2016. Ga naar het artikel.

Meer informatie over Nora van der Hout.

Tijdstip: 13.00-17.00

Locatie

Jochumshof
Maashoek 2-B
5935BJ Steijl
Einddatum: 
14 september 2018
Begindatum: 
14 september 2018