Workshop "Hart voor de supervisor" (0,5 PE)

Organisator: 
amersfoort
Locatie: Hoogland
(Start)datum: 
22 februari 2023

Workshop Hart voor de supervisor door Daphne Wiersma op woensdag 22 februari van 10.00 - 12.30 uur.

Daphne Wiersma, coach en geregistreerd supervisor is expert in hartszaken. Zij reikt kennis en technieken aan om met je hart te werken in plaats van hard aan het werk te zijn. Als je dit toepast, ervaar je innerlijke ruimte en rust. Je gaat doen wat klopt.

Zelfzorg

Het thema is zelfzorg. Wij zijn er als supervisor voor de ander. Thema’s als werk-privé balans, liever zijn voor jezelf, de lat niet zo hoog leggen, grenzen stellen, assertief zijn komen vaak voorbij: als inbreng van de supervisant! In deze workshop ‘Hart voor de supervisor’ gaat het over deze thema’s voor jou als supervisor. Jij staat centraal, professioneel en persoonlijk: Hoe is het met jou? Hoe houd jij de balans?

Introductie van het begrip hartcoherentie. Dit gaat over een staat van zijn waarin je in contact bent met jezelf én de ander, met je wensen én grenzen. Daphne maakt zichtbaar dat je hart reageert op aandacht, adem en emoties. Zij leert je hoe jij daarmee kunt sturen van innerlijke chaos naar innerlijke rust. In de workshop is er een demonstratie van feedback van het hart, waarmee je in het moment de innerlijke staat kunt zien. 

Uitwisseling over praktische situaties van de deelnemers waarin zij uit contact gaan, over hun grenzen gaan. Wat werkt om dit te herstellen? Wat doe je nu al? Wat vult kennis over de hartcoherentie aan? Je oefent één of meerdere technieken om terug te schakelen naar innerlijke rust en helder inzicht.

Emoties zijn besmettelijk: die van jou richting de supervisant en andersom. Daphne vertelt hoe dit werkt. Zij laat zien hoe je jouw hartcoherentie kunt inzetten in de communicatie en ter ondersteuning van de ander en jou zelf.

Het motto ‘Volg je hart, want dat klopt’, zal na deze workshop een diepere betekenis voor ons hebben.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via onderstaande knop Inschrijven. Er is plek voor 20 leden en vol = vol.

Ben je toch verhinderd, wil je dan a.u.b. weer uitschrijven via de website zodat je geen plek bezet houdt?

 

 

Locatie

Sint Martinuskerk
Kerklaan 22
3828 EB Hoogland
(Start)datum: 
22 februari 2023