Bijeenkomsten najaar 2021

Amersfoort
Type: Nieuws
Datum: 29 April 2021

LVSC Regio Amersfoort organiseert minimaal vier bijeenkomsten per jaar. We streven daarbij naar verscheidenheid: de ene keer ’s middags, de ander keer ’s avonds, de ene praktisch, de ander filosofisch, iemand uit de eigen regio en iemand van buiten. Omdat we het heel belangrijk vinden dat alle leden van LVSC zich welkom voelen, zoeken we ook naar een afwisseling in onderwerpen gericht op supervisie, op coaching en op organisatieontwikkeling. Eens per jaar combineren we de bijeenkomst met een lunch. We vinden het als regio belangrijk de ontmoeting te faciliteren om het leren met en van elkaar vorm te geven. We zijn dan ook het meest trots op de regiobijeenkomsten verzorgd door onze eigen leden! 

De eerste twee bijeenkomsten van 2021 zijn inmiddels geweest. Met Alke Liebich, lid van onze regio, verkenden we diepe identiteit en Wiepke de Heij verzorgde een workshop over waarderend begeleiden.

Dit jaar staan verder gepland:

  • 7 september 12.30 - 16.30 uur, incl. lunch. Coby van der Zee, hoogsensitiviteit, doorn of diamant?. In de Bergkerk
  • 22 september 19.00 - 21.30 uur. Anna Sveindis Johnansdottir, Supervision as prevention for stress and burnout. Deze ANSE-collega spreekt in het Engels in de Bergkerk
  • 14 december 19.00 - 21.30 uur, Marcel Hoonhout n.a.v. het boek professioneel reflecteren (van deelnemers wordt verwacht dat ze het boek hebben gelezen). Online

We vinden elkaar online via Zoom en hopelijk binnenkort ook weer ‘in real life’ in de Bergkerk in Amersfoort, onze vaste locatie voor regiobijeenkomsten.

De organisatie is in handen van regiocontactpersonen Adrianne van Doorn en Frans van Son, ondersteund door Bettie Prins en Lineke Bakker.

We kijken er naar uit om ook jou te ontmoeten om er leerrijke bijeenkomsten van te maken!