Nieuwsoverzicht

Hier vind je nieuws, blogs en nieuwsbrieven. Gebruik het filter aan de rechterkant om een selectie te maken.

Waarom is het belangrijk om elkaar het 'veters strikken' te blijven leren?

LVSC
Type: nieuws
Datum: 17 januari 2019
Annet Murre schreef het blog: Waarom het zo belangrijk is dat je elkaar het veters strikken blijft leren voor haar sessie tijdens Next learning op 2 april.

Organisatieontwikkeling kan niet zonder persoonlijke ontwikkeling

Overige
Type: nieuws
Datum: 15 januari 2019
Artikel HRpraktijk: Een organisatieverandering doorvoeren staat niet los van persoonlijke ontwikkeling van de mensen die het betreft. Klinkt volstrekt logisch, maar in de praktijk worden de medewerkers van een organisatie nog wel eens vergeten tijdens een transitieproces...

Aftrap Derde Domein Organisatiebegeleiding

LVSC
Type: nieuws
Datum: 10 januari 2019
Woensdag 9 januari werd de oprichting van het derde domein Organisatiebegeleiding een feit.

'We werken niet te hard, we laden te weinig op'

Overige
Type: nieuws
Datum: 9 januari 2019
Interview NRC: Structureel ‘op’ zijn hoort helemaal niet bij het leven, zegt bedrijfsarts Willem van Rhenen. „We negeren de vraag: wat gééft energie?”

Geslaagde ALV en LVSC College

LVSC
Type: nieuws
Datum: 19 december 2018
Op 13 december verzorgde Gertjan Schuiling een interactief College over het onderzoeken van je eigen handelen als coach of supervisor. Deelnemers waardeerden het college met een 7,8! Bekijk de foto-impressie.

Jutta Christiansen wint eerste LVSC-Scriptieprijs!

LVSC
Type: nieuws
Datum: 17 december 2018
Op donderdag 13 december won Jutta Christiansen de éérste LVSC-Scriptieprijs. Michiel Boer werd tweede en Maarten Tas ontving de derde prijs. In boeiende pitches omschreven zij de kern van hun onderzoek. In de eerste nieuwsbrief van 2019 lees je meer over de winnende scripties en winnaar.

Annet Murre nieuwe directeur LVSC

LVSC
Type: nieuws
Datum: 17 december 2018
Afgelopen donderdag werd Annet Murre voorgesteld op de Algemene Ledenvergadering van LVSC in Utrecht. Zij wordt per 1 januari de nieuwe directeur van LVSC.

Iedereen wordt of wil een coach. Waarom?

Overige
Type: nieuws
Datum: 3 december 2018
Vandaag (3 dec. 2018) schrijft nu.nl over de toename van het aantal coaches en waarom steeds meer mensen een coach willen of worden.

Nieuwsbrief november 2018

LVSC
Type: nieuwsbrief
Datum: 26 november 2018
Hier lees je de nieuwsbrief van november 2018 met daarin o.a. de volgende onderwerpen: Terugblik op cross-over congres, vacatures bestuur en CIC, leden werven leden-actie, ANSE nieuws, LVSC & onderzoek en het afscheid van Reijer Jan van 't Hul.