Podcasts jubileumcongres LVSC

Tijdens het jubileumcongres t.g.v. het 40-jarig bestaan van LVSC zijn er diverse podcasts opgenomen. Suzanne Bindels van Room For ging onder de noemer 'room for conversation' in gesprek met keynotesprekers, de dagvoorzitter, deelnemers, de beursorganisator, een workshopleider, de ANSE en diverse mensen van het bureau, bestuur en commissies van LVSC.

LVSC jubileumcongres 2021 - podcasts

Foto: Suzanne Bindels in gesprek met Jos Ahlers


Tijdens het jubileumcongres t.g.v. het 40-jarig bestaan van LVSC zijn er diverse podcasts opgenomen. Suzanne Bindels van Room For ging onder de noemer 'room for conversation' in gesprek met keynotesprekers, de dagvoorzitter, deelnemers, de beursorganisator, een workshopleider, de ANSE en diverse mensen van het bureau, bestuur en commissies van LVSC.

Podcast met Jos Ahlers

Jos Ahlers, sociaal psycholoog, bespreekt zijn keynote presentatie over de wereld van generatie Z. Hij licht ook zijn ideeën toe over de rol van begeleiders en coaches in relatie tot de nieuwste generatie.

Beluister podcast met Jos Ahlers, keynote sprekerLVSC jubileumcongres 2021 - podcast Arjan Erkel

Foto: Suzanne Bindels in gesprek met Arjan Erkel. 


Podcast met Arjan Erkel
Arjan Erkel, antropoloog en ondernemer, werd in de zomer van 2002 ontvoerd in Dagestan waar hij destijds werkzaam was voor Artsen zonder Grenzen. In de podcast vertelt hij over zijn ervaring met post-traumatische groei en bespreekt hij ook zijn keynote presentatie over het overtreffen van jezelf tijdens een moeilijke tijd.

Beluister podcast met Arjan Erkel, keynote spreker


Podcast met Elisabeth van den Hoogen
Elisabeth van den Hoogen heeft als dagvoorzitter ons congres “Skills & Scenery – Professioneel begeleiden in de 21e eeuw” begeleid.  Zij vertelt haar verhaal over het coachgesprek dat het begin markeerde voor haar tegenwoordige functie. Verder bespreekt zij ook haar eigen ervaringen op het jubileum congres.

Beluister podcast met dagvoorzitter Elisabeth van den Hoogen


Podcast met deelnemer Evert
Evert vertelt over het inspirerende verhaal van Jos Ahlers over generatie Z. De gezinstherapeut licht ook zijn ideeën toe over de relatie tussen de transities en zijn werkveld.

Beluister podcast met deelnemer Evert


Podcast met deelnemer Aukje
Aukje vertelt enthousiast over de workshop non-verbale communicatie van Josanne Toussaint en de keynote presentatie van Arjan Erkel. Aukje bespreekt ook haar eigen rol binnen LVSC.

Beluister podcast met deelnemer Aukje


Podcast met deelnemer Deborah
Deborah vertelt over het inspirerende verhaal van Jos Ahlers en de bijbehorende les voor het werkveld leren & ontwikkelen.

Beluister podcast met deelnemer Deborah


Podcast met deelnemer Ria
Ria vertelt over de workshop Ontwikkelingskunde van Adrianne van Doorn en op welke manier het bij haar meer bewustzijn heeft gecreëerd. Verder bespreekt ze de rol van lego in het creëren van een goed gesprek, geïnspireerd door de workshop Lego Serious Play van Willemijn Scheeren.

Beluister podcast met deelnemer Ria


Podcast met Eric Vullers
Eric Vullers, eigenaar Kloosterhof Events, vertelt over de pandemie en de gevolgen voor Kloosterhof Events. Hij bespreekt ook de reacties van de bezoekers op het jubileum congres en verder deelt hij de reden achter het bestaan van de vakbladen van Kloosterhof events.

Beluister podcast met beursorganisator Eric Vullers, Kloosterhof Events


Podcast met Adrianne van Doorn 
Adrianne van Doorn vertelt over haar ervaringsgerichte workshop “Het ontwikkelen van de 21e eeuw” en ontwikkelingskunde. Ze bespreekt aan de hand van de reacties van bezoekers of haar doel is bereikt. Ook deelt Adrianne met ons wat ze meeneemt van het jubileum congres Skills & Scenery.

Beluister podcast met workshopleider Adrianne van Doorn


Podcast met Gerian Dijkhuizen
Gerian Dijkhuizen, voorzitter commissie internationale contacten, vertelt over het tijdschrift ’22 perspectives on supervision and coaching in Europe’. Ze bespreekt de voornaamste culturele overeenkomsten en verschillen tussen de organisaties en deelt ze haar motto en toekomstperspectief voor de organisatie.

Beluister podcast met Gerian Dijkhuizen, Commissie Internationale Contacten (CIC) LVSCLVSC jubileumcongres 2021 - podcast Paula Kaag, bestuur LVSC

Foto: Suzanne Bindels in gesprek met Paula Kaag.

Podcast met Paula Kaag
Paula Kaag, bestuur LVSC,  vertelt haar mening over het belang van regie nemen en de inspiratie van nieuwsgierigheid als motor voor verandering. Verder bespreekt ze haar hoop voor LVSC. Paula deelt ook haar filosofie over ‘wees jezelf, want er zijn al genoeg anderen.’

Beluister podcast met Paula Kaag, bestuur LVSC


Podcast met Reijer Jan van 't Hul en Márta Lévai
In deze Engelse podcast vertellen Reijer Jan van t Hul en Marta Levai over het ANSE bestuur. Het tweetal bespreekt de ontwikkelingen van LVSC en de toevoegingen door culturele verschillen. Verder delen ze beiden wat ze meenemen van het jubileum congres.

Beluister podcast met Reijer Jan van ’t Hul en Márta Lévai, bestuur ANSE


Podcast met Ineke Dicker
Ineke Dicker, duo voorzitter LVSC, vertelt over de opening van het congres met als voornaamste onderwerp verbinding. Zij bespreekt ook de geschiedenis én toekomst van LVSC. Er wordt terug geblikt op het verhaal van de theaterscene van Ton Kemp en Jeroen Stek over de Harvard onderhandelingstechniek. Ineke deelt tot slot wat zij meeneemt van het jubileum congres.

Beluister podcast met Ineke Dicker, bestuur LVSC


Podcast met Annet Murre
Annet Murre, directeur Bureau LVSC, geeft een toelichting op de activiteiten van het ondersteunende bureau van LVSC. Over hoe het bureau activiteiten faciliteert voor en door leden en hoe belangrijk de samenwerking is. Zij vertelt ook over haar wens voor een grotere deelname van de nieuwe generaties binnen de organisatie.

Beluister podcast met Annet Murre, bureau LVSC


LVSC jubileumcongres 2021 - podcast Mariëlle Visser LVSC

Foto: Suzanne Bindels in gesprek met Mariëlle Visser

Podcast met Mariëlle Visser
Mariëlle Visser, beleidsmedewerker kwaliteit, vertelt over haar start binnen LVSC tijdens covid-19 en de daaruit voortvloeiende behoefte aan verbinding. Kan dat ook online en hoe doe je dat? Verder vertelt Mariëlle over wat ze meeneemt van de opening van het jubileum congres.

Beluister podcast met Mariëlle Visser, bureau LVSC