Wieke Dijk

Professioneel profiel

Mijn naam is Wieke Dijk. In 1957 geboren te Amsterdam. Ik heb jarenlang als docent, mentor en trajectbegeleider in het middelbaar beroepsonderwijs te Rotterdam gewerkt. Mijn liefde lag daar bij het begeleiden van jongeren bij wie het leven op school en thuis niet vanzelf gaat. Ik ben moeder en pleegmoeder van vier kinderen. De twee jongsten, mijn zoon en pleegdochter van 20 jaar, wonen nog thuis. Ik heb ervaring als supervisor, coach, loopbaanbegeleider. Mijn passie ligt bij ontdekken en ontwikkelen. Daarom heb ik tijdens mijn werk allerlei projecten mede vorm gegeven en verschillende opleidingen gedaan; spelbegeleiding, gedragsspecialist en supervisor. Mensen beschrijven mij als open, wijs, betrokken, creatief, analytisch en niet oordelend.

Wanneer ben ik er voor jou?
Iedereen die op dit moment niet goed overweg kan met beroepskeuze, werken of opvoeden, kan bij mij terecht.
Het kan zijn dat je een duidelijke vraag hebt, maar meestal is het een gevoel van onbehagen, onrust of onvrede in je situatie.

Jij wilt meer rust, vertrouwen en plezier ervaren bij de dingen die je dagelijks doet.
Stil staan helpt je bewust te kijken. Naar jouw vragen, het systeem waarin je onrust ervaart en de worstelingen die je voelt. Door hier samen aandacht aan te geven kun je nieuwe perspectieven en mogelijkheden ontdekken.

Contact

Ga naar Wieke
Regentesselaan 243
2562EA Den Haag
Nederland
0618232036

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*