Karin Bouius

Professioneel profiel

Mijn naam is Karin Bouius. Ik werk sinds 2014 als Senior docent bij NHL Stenden. Ik heb veel begeleidingskundige ervaring gedurende mijn loopbaan ontwikkeld waaronder coaching (coaching individueel en teamcoaching), intervisie en supervisie. Leren en ontwikkelen zijn voor mij speerpunten en vanuit dit perspectief bekijk ik ook vraagstukken.

Ik verwerk informatie anders dan anders. Ik neem intuïtief waar en bekijk alles vanuit een groter geheel. Ik heb lang het gevoel gehad anders te zijn dan anderen, waardoor ik ging leven met de handrem erop en dat had veel impact op mij als professional.

Na een zoektocht kwam ik erachter dat ik kenmerken heb die linken aan hoogbegaafdheid en hoog sensitiviteit. Vanuit deze twee perspectieven ben ik op zoek gegaan naar wie ik als professional ben en welke eigenschappen onvervreemdbaar zijn van mij. Deze eigenschappen zijn autonoom, snel schakelen, intuïtief waarnemen, sensitief en scheppingsgericht.

Als je bij het lezen van mijn profiel jezelf herkent dan is een kennismakingsgesprek altijd mogelijk. 0650266587 / karinbouius@hotmail.com

Contact

praktijkbouius
Leeuwarden
Leeuwarden
Nederland
0650266587