LVSC congres Oog voor Organisaties - Begeleiden met impact

Organisator: 
overige
Locatie: Ede
(Start)datum: 
11 april 2024
PE punten: 1,5 PE punt

Op donderdag 11 april vindt het LVSC Congres Oog voor organisaties - Begeleiden met impact plaats in de Reehorst in Ede. Ben jij er ook bij?

Zicht krijgen in en op organisaties

Organisaties zijn complexe systemen met eigen dynamieken, processen en regels. Ze drijven op een diversiteit aan mensen. Dat maakt het werk als professioneel begeleider uitdagend en vaak complex. In het congres ‘Oog voor organisaties’ richten we ons letterlijk en figuurlijk op goed zicht krijgen in en op organisaties.

Nieuwsgierige ogen

Hoe kijk je? Welke bril zet je op? Zoom je in op het hele systeem en/of op de individuele werknemer? Hoe betrek je de context? Waarin ben je ‘blind’ als professioneel begeleider? En hoe zie je organisaties in relatie tot de grote maatschappelijke vraagstukken van deze tijd? Om daar antwoorden op te vinden heb je nieuwsgierige ogen nodig die vanuit verschillende perspectieven kunnen en durven kijken.  

Uitdaging

Op dit congres dagen we je uit om in en uit te leren zoomen in organisaties, anders te leren kijken en nieuwe kijkrichtingen te onderzoeken. Wil jij zien en ervaren waar je als professioneel begeleider werkelijk impact kunt maken?

Kom dan naar het congres Oog voor organisaties - Begeleiden met impact. Verruim je blikveld bij onze toonaangevende keynotes van Suzanne Verdonschot, Paul Smit en Helmi van Doorn en schrijf je in voor één van de diverse interactieve workshops.

Aanmelden

Aanmelden kan nog tot en met 8 april! Voor meer informatie en aanmelden ga je naar Congres Oog voor organisaties.

Dit congres is tot stand gekomen in opdracht van LVSC die het programma inhoudelijk heeft samengesteld. Let op! Leden van de LVSC mogen gebruik maken van het speciaal tarief. LVSC werkt samen met Kloosterhofevents voor de organisatie van ons congres.

 

 

Locatie

Reehorst
Ede
(Start)datum: 
11 april 2024